Programació Cuatro

Dimecres, 29 gener de 2020
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 70'
08.10
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en les que tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 45'
08.55
El concurso del año
Cada dia una parella diferent de concursants participa en el concurs intentant endevinar l'edat de set persones, fent servir la seva intuïció i l'ajuda de diverses pistes. Parteixen amb 50.000 euros inicials, xifra que va disminuint a mesura que s'acumulen els errors i amb un cronòmetre que corre en contra d'ells.
Altres
Durada: 55'
09.50
Alerta Cobra
Bebé de alarma
El Ben i el Semir són retirats del servei. Després d'un accident, acaben en una clínica llunyana i es troben cara a cara amb uns gàngsters.
Sèries
Durada: 50'
10.40
Alerta Cobra
¡Viva Colonia!
Tony Frings és acusat d'assassinat. Hi ha diversos testimonis, inclosa la seva filla, que van veure com el seu cotxe va atropellar Gernot Schenk. Malgrat les proves, el Tony insisteix que és innocent.
Sèries
Durada: 65'
11.45
Alerta Cobra
El expediente Stiller
L'Alex i el Semir han de detenir un cotxe el conductor del qual ha mort al volant, i es veuen involucrats en una persecució d'alt risc. La primera hipòtesi és que, com que té 72 anys, el senyor Stiller ha patit un atac de cor quan conduïa. Després d'una investigació exhaustiva, i d'haver parlat amb la dona inofensiva de l'accidentat, que és el que no sembla, descobreixen que és un assassinat.
Sèries
Durada: 55'
12.40
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 5'
12.45
Mujeres y hombres y viceversa
Álvaro Domínguez, jove malagueny de 23 anys que treballa com a dependent, s'estrena com tronista al programa en una edició en directe. Seductor, divertit i atractiu, és un home segur de si mateix i un romàntic empedreït. Després de pretendre la Claudia, arriba al dating-show disposat a trobar una noia que l'estimi i a la qual ell pugui fer sentir la dona més especial. En la seva primera jornada al programa, aquest jove sincer i sensible coneix a plató les primeres candidates que aspiren a conquistar el seu cor.
Altres
Durada: 70'
13.55
El concurso del año
La Beatriz i el Pablo són mare i fill i venen des de Madrid decidits a emportar-se un premi per finançar la formació artística del Pablo als Estats Units i la producció d'un musical escrit per la pròpia Beatriz.
Altres
Durada: 65'
15.00
Noticias Cuatro deportes
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 25'
15.25
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.45
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 75'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 35'
17.35
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 125'
19.40
Ven a cenar conmigo
La Mayte, la comensal més exigent fins a la data, és la tercera amfitriona d'aquesta setmana. En l'elaboració del seu menú, té la complicada tasca de tenir cura de cadascun dels seus plats. Durant la vetllada, els seus convidats analitzen amb lupa cada detall de la taula, unes crítiques que acaben fent efecte en l'amfitriona.
Altres
Durada: 55'
20.35
Copa del Rey
Comentaristes: Manu Carreño, Fernando Morientes, Pablo Pinto i Ricardo Reyes. Des de l'estadi La Romareda.
Esports
Durada: 140'
22.55
Planeta Calleja
Asier Etxeandia
L'actor bilbaí Asier Exteandía protagonitza la nova entrega del programa, en el qual viatja al mateix cor del continent africà: Camerun. Calleja i Etxeandía emprenen l'aventura amb l'objectiu d'arribar fins als baka, un subgrup de pigmeus nòmades que es dediquen a la caça i la recol·lecció. Per a fer-ho, caminen llargs recorreguts per la selva i naveguen en piragua a través de la Reserva de Fauna de Dja. També tenen ocasió de contemplar les impressionants Cascades del riu Lobé, úniques al món perquè desemboquen directament al mar. Durant el seu viatge, Jesús i Asier també visiten, entre altres llocs, un centre de recuperació de goril·les i ximpanzés, pesquen gambetes i coneixen diversos habitants de la costa.
Altres
Durada: 100'
00.35
Avance exclusivo
Descubre más de Adú.
Altres
Durada: 5'
00.40
Planeta Calleja
Miguel Ángel Muñoz
Cada setmana Jesús Calleja porta un convidat a viure una aventura extrema.
Altres
Durada: 75'
01.55
Planeta Calleja
Álex González
Cada setmana Jesús Calleja porta un convidat a viure una aventura extrema.
Altres
Durada: 55'
02.50
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 70'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'