El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 0055000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 18161616161720
T. mínima (ºC) 66811989
Vent 0 km/h C 5 km/h SE 10 km/h SE 20 km/h E 20 km/h NE 15 km/h E 10 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Matins freds i migdies suaus

Domini del cel serè en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos i bancs de boira fins a mig matí i novament a partir del vespre a la vall de l’Ebre, al litoral i el prelitoral i fondalades de la Depressió Central. Temperatura mínima similar i màxima similar o lleugerament més alta. A primera hora farà fred, però al migdia l’ambient serà suau. A l’interior del país el vent serà fluix i de direcció variable tota la jornada, amb intervals de calma matinals i de component sud durant les hores centrals del dia. Al litoral hi haurà terral matinal i nocturn fluix amb cops moderats.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, fondalades de la Depressió Central i vall de l’Ebre. Durant les hores centrals del dia dominarà el cel serè arreu, si bé persistiran alguns núvols baixos en punts del litoral i el prelitoral. A partir de la tarda aquests núvols progressaran cap a la Depressió Central i deixaran el cel mig ennuvolat en aquests indrets. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET