El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Plugims Sol Plugims Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 7006590254065
Cota de neu (m) 0002500260000
T. màxima (ºC) 24262422232424
T. mínima (ºC) 16171616141416
Vent 15 km/h SE 20 km/h S 10 km/h SE 5 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolades a punts de muntanya

Al llarg del matí la nuvolositat disminuirà d’oest a est i el cel quedarà serè o poc ennuvolat arreu. A partir del migdia, però, creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel mig i localment molt ennuvolat en aquests sectors, sobretot a l’interior del quadrant nord-est i al Pirineu oriental. A partir del migdia s’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector oriental, així com a l’interior del quadrant nord-est. Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes i les màximes seran entre lleugerament i moderadament més altes.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Domini del cel serè o poc ennuvolat en general, tot i el pas de franges de núvols alts i prims al matí. Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral de matinada i de nou a partir del vespre, mentre que a la Depressió Central també se’n formaran de matinada. Durant les hores centrals del dia creixeran núvols d’evolució al Pirineu i al Prepirineu. Les temperatures mínimes seran similars, mentre que les màximes pujaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET