El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Sol Clarianes Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 7005652040
Cota de neu (m) 230000180020002200
T. màxima (ºC) 272325222323
T. mínima (ºC) 201615161315
Vent 10 km/h S 35 km/h NO 15 km/h NO 20 km/h S 10 km/h SO 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Durant la matinada augmentarà la nuvolositat i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat al terç oest i sud, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de la tarda la nuvolositat minvarà d’oest a est fins a quedar poc ennuvolat en conjunt, tret de l’extrem nord del Pirineu, on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat. Durant les hores centrals de la jornada creixeran nuvolades al sector central del litoral i prelitoral. Al migdia s’espera alguna precipitació feble i minsa al terç sud i és possible a la resta de la meitat oest. Independentment, s’esperen xàfecs localment acompanyats de tempesta al sector central del litoral i prelitoral. Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí predominarà el cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que creixeran nuvolades al quadrant nord-est i en punts del Pirineu i Prepirineu. Amb tot, el cel quedarà mig o localment molt ennuvolat. S’espera precipitació a l’extrem nord del Pirineu i a la resta de la meitat nord. La temperatura serà entre moderadament i notablement més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET