Programació La 2

Diumenge, 25 agost de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
Cruce de caminos
Set pelegrins recorren set rutes del Camí de Sant Jaume dins de Galícia. El Víctor i la Coca comencen el Camí portuguès a Tui. El Dominic comença el Camí del Nord a Ribadeo. L'Érik i l'Óscar recorren la Via de la Plata en bicicleta. Tots ells van partir des de Càceres i ara es troben a Verín.
Documentals
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE B-12. Temporada 2018-2019, parte 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.50
80 cm
Ordesa-Huesca
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
09.20
Buenas noticias TV
Nuevos desafíos éticos: globalización
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.35
Shalom
Erensya visita Seattle
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.50
Medina en TVE
El cambio climático y la salud
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.05
Últimas preguntas
J.C., la novela
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 20'
10.25
Testimonio
Ni de noche ni de día
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Valdemoro, Parroquia de la Asunción
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Jesús abandonado vive en Murcia
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
El cielo en tu boca (Los sefardíes del Magreb)
La història dels sefardites al Magrib.
Documentals
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.35
Deportistas de Eli-te
Carolina Marín
Programa que pretén mostrar el costat més personal d'alguns dels esportistes espanyols que competeixen al nivell més alt.
Altres
Durada: 40'
14.15
Nacido explorador
Australia: el outback secreto
El Richard viatja a Austràlia per descobrir la seva zona més desèrtica. Viatja des del territori del nord, on participa en un carrera de camells, fins a les illes Tiwi, on ajuda a traslladar un cocodril agressiu a un altre lloc. I s'uneix a la tradicional cerimònia del fum.
Documentals
Durada: 30'
14.45
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Scarlett Moffat
El Jamie i el Jimmy reben la crítica de televisió Scarlett Moffat, amb qui cuinen ous a l'escocesa. Completen el menú un pastís de peix i rotllets de carn de caça. La lluita gastronòmica és per donar suport a iniciatives contra el malbaratament d'aliments, com les neveres comunitàries.
Altres
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La manada: Días peligrosos, La ciudad de los pingüinos: Georgia del Sur i Yellowstone salvaje: Verano grizzly: A l'estiu, Yellowstone es transforma en un paradís de vida silvestre amb un cruel costat fosc que castiga els que no estan preparats i obliga tots els animals a sobreviure. Mentre els ossos bruns emergeixen dels seus refugis a la recerca de menjar, dos colibrís es barallen pel nèctar de les flors.
Documentals
Durada: 150'
18.50
Iber, pasión indómita
La cuenca de Noé
Al llarg de la conca de l'Ebre, pantans i embassaments són en si mateixos ecosistemes i reserves ambientals. Gràcies a ells és possible conservar la biodiversitat d'aquest macroecosistema heterogeni, una mena de conca de Noè que alberga més de 30.000 espècies de flora i fauna.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Un país mágico
Tarragona
Es recupera el capítol en què el mag Miguel de Lucas descobreix algunes de les meravelles de la província de Tarragona. El presentador passeja per Cambrils i descobreix com funciona la llotja de peix, sobrevola les magnífiques platges del Vendrell i es meravella de l'entorn de l'embassament de Siurana.
Altres
Durada: 55'
20.15
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
20.35
El documental de La 2
Inclou Huellas terrestres vistas desde el cielo: El enigma de los geoglifos: Els geòglifs són dibuixos als turons o al mateix sòl fets per la mà de l'home. Ningú no en coneix el nom dels autors, per la qual cosa tots estan envoltats de misteris i llegendes. A Anglaterra el programa mostra nombrosos geòglifs, i viatja fins a l'Amèrica del Sud per veure'n el més famós del món.
Documentals
Durada: 50'
21.25
Pel·lícula: Juego de espías
El 1940, Espanya patia una duríssima postguerra i Europa estava en plena Segona Guerra Mundial. L'espionatge britànic va escollir el pas fronterer de l'estació internacional de Canfranc, a Osca, per crear una xarxa d'espies bascos, aragonesos i francesos que informaven de les maniobres de l'exèrcit alemany i del pas de mercaderies, com l'or requisat pels nazis, que entrava i sortia d'Espanya. Va ser una xarxa d'espionatge clau durant la contesa bèl·lica.
Pel·lícules
Durada: 65'
22.30
Versión española: Tesis sobre un homicidio
Roberto Bermúdez, advocat i professor especialitzat en dret penal, està convençut que el Gonzalo, un dels seus alumnes més brillants, és l'autor del brutal assassinat d'una noia comès davant de la Facultat de Dret. Decidit a demostrar la seva versió del crim, comença pel seu compte una investigació que l'acaba obsessionant.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.15
La huella del crimen
El caso de las envenenadas de Valencia
Adaptació per a la televisió dels casos d'enverinament ocorreguts a València el 1955. Pilar Prades entra com a minyona a casa d'un matrimoni valencià, amos d'una cansaladeria. La propietària mor en estranyes circumstàncies.
Documentals
Durada: 45'
01.00
La huella del crimen
El crimen de la calle Fuencarral
Una nit d'estiu del 1888, en un pis del carrer Fuencarral, va ser descobert el cadàver d'una marquesa vídua a la qual havien apunyalat. A l'interior de l'habitatge van trobar també la criada, l'Higinia, desmaiada a conseqüència dels gasos produïts per un incendi provocat.
Documentals
Durada: 70'
02.10
La huella del crimen
El caso del cadáver descuartizado
L'1 de maig del 1929, a l'estació del Mediodía de Madrid, va aparèixer el cadàver d'un home amb les mans i el cap amputats. Es tractava de Pablo Casado, industrial barceloní habitual freqüentador d'ambients homosexuals.
Documentals
Durada: 55'
03.05
Manson. Los archivos perdidos
La primera part de les 100 hores d'imatges originals inclou entrevistes que revelen la terrible veritat de la vida dins de la família Manson. Es tracta d'entrevistes amb joves de la seva comuna, que provenien gairebé tots ells d'entorns familiars difícils.
Documentals
Durada: 50'
03.55
La destrucción de la memoria
La guerra contra la cultura ha anat augmentant de forma constant. Els atacs intencionats contra béns culturals dels països en guerra són continus. A Síria i l'Iraq, el bressol de la civilització, mil·lennis de cultura han estat destruïts i ciutats com Homs i Alep han estat reduïdes a paisatges apocalíptics.
Documentals
Durada: 55'
04.50
El círculo maléfico de Hitler
El auge de los sicofantes
En un punt crític de la guerra del 1942, la capacitat de fabricació armamentística d'Alemanya es veu amenaçada i Hitler tria l'arquitecte Albert Speer per millorar-la. Aquest nomenament desperta l'enveja i la intriga en el cercle intern de Hitler.
Documentals
Durada: 50'
05.40
Historia de la comida italiana
Santa Comida
El Dickie descobreix que els catòlics del renaixement feien una interpretació molt lliure del pecat, que alimentar en excés un conclave de cardenals porta conseqüències pèssimes i que avui molts plats que formen part del menú italià van sorgir com a resposta a l'extremisme de l'església catòlica.
Documentals
Durada: 50'