Programació La 1

Dimecres, 22 gener de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
La Lorena descobreix que l'Elías té una aventura amb la Celia, però aquesta vegada no pensa callar i dona un ultimàtum al seu germà perquè li expliqui la veritat a l'Adela. Paral·lelament, el Nacho demana disculpes al Paolo per haver-lo agredit i li suplica que no li expliqui a ningú. Més tard, la Noa revela la sorprenent identitat de l'home de la foto al Nacho. El Samuel, mentrestant, es recupera de les ferides sofertes al despatx de gerència després del seu enfrontament amb la Carla. El Jonathan, per la seva banda, indaga sobre qui té l'àlbum familiar de la Carla. Finalment, l'Elías intenta convèncer el Jorge perquè se'n vagi del mercat, però ell s'hi nega i li promet al Javier involucrar-se en la reforma del mercat.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Mateo es mostra nerviós per les contínues trucades de la Malena. Paral·lelament, l'Andrés investiga qui és aquesta dona i què vol realment. Mentrestant, el Toni rep una delació important del seu amic motorista i posa en marxa l'operatiu per atrapar el narcotraficant.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Santiago acaba de llegir la carta de l'Úrsula, però no es deixa convèncer. Paral·lelament, arriba a Acacias el sereno que pot confirmar la coartada de la brasilera. L'Emilio, mentrestant, sent que ha de transmetre-li al José les seves sospites sobre el Julio, i així ho fa. Més tard, el Julio confessa al José que és el seu fill. Mentrestant, la paciència de l'Arantxa està arribant al seu límit, de manera que comunica que ha acceptat la proposta de l'herència familiar. El Liberto, per la seva banda, suggereix a la Maite que hauria de tornar a París després de l'exposició. La Camino, alhora, es desfoga amb la Cinta i li confessa que no està enamorada de l'Ildefonso.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Néboa
L'Urco ha tornat a matar a l'illa Néboa. L'assassinat del tinent Ferro ha commocionat tots els veïns i molt especialment els membres de la caserna. La Mónica i la Carmela han d'investigar el motiu pel qual va acabar amb la seva vida abans que segueixi matant. A més, la posada en escena de l'assassinat del Ferro és idèntica a la de l'Ana, tret que aquest cop la màscara porta escrit el número dos. Immediatament, la Mónica desplega als seus efectius convençuda que l'Urco s'amaga entre la boira. Mentrestant, el Mario s'enfronta a un nou interrogatori. Hi ha alguna cosa que no s'atreveix a explicar i la Mónica ho intueix. La Rosa, per la seva banda, dubta sobre l'Antón i sobre els motius que el van portar a no respondre a la crida de la seva filla. Finalment, el Roque tem que l'assetjador compleixi la seva amenaça i reveli la relació que mantenia amb l'Ana.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou Teruel i Paradores
Altres
Durada: 125'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'