Programació La 1

Dimarts, 27 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Soldaditos de Pavía
El programa rep la visita del cantant Manu Tenorio, que cuina al costat del xef i Tamara Falcó un dels seus plats de la infància: berza jerezana. A continuació, es mostra com fer soldadidos de Pavía i piruletes de xocolata.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
Pasta, porco y anchoas
Lliurament dedicat a un dels aliments més consumits al món: la pasta. D'altra banda, el xef amb dues estrelles Michelin Óscar Calleja prepara unes exquisides anxoves. A més, l'espai compta amb Paloma San Basilio, Elena Furiase, Angelita Alfaro, Alberto San Juan i el cuiner Rodrigo de la Calle.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 5'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Vuelta Ciclista a España
Setena etapa, de 159,7 quilòmetres. La jornada inclou el pas dues vegades per l'Alto de Orduña, de primera categoria, amb rampes del 14%. L'últim pas es corona a 18 quilòmetres de l'arribada, per la qual cosa les diferències que s'aconsegueixin al cim poden ser claus. Qualsevol participant que perdi una mica de temps es pot veure molt perjudicat pel fet que el terreny restant fins a la meta és favorable perquè el cap de cursa pugui aconseguir grans diferències. Comentaristes: Pedro Delgado i Carlos de Andrés.
Esports
Durada: 70'
17.15
Servir y proteger
La Verónica torna de Barcelona per estar amb la Paula després de la detenció del Mateo i per acompanyar-la durant la seva jura del càrrec.
Sèries
Durada: 50'
18.05
Acacias 38
La Natalia fracassa en el seu intent de conquistar Felipe. La Genoveva, per la seva banda, li suggereix que canviï de tàctica i, així, Felipe acabarà caient als seus braços. Mentrestant, l'Armando arriba just quan la Susana ha marxat a buscar-lo a Viena i, sense perdre ni un segon, va a la recerca de la seva esposa, que torna a Acacias després de rebre un telegrama de l'Armando, i torna a anar-se'n darrere l'Armando. La Fabiana i la Casilda, per altra banda, adverteixen l'Alodia que s'està il·lusionant amb el senyoret Ignacio i ella és una criada. Més tard, la Soledad anima l'Anabel al fet que segueixi amb el seu romanç amb l'Aurelio després de veure-la tan emocionada. La jove li pren la paraula i roba les claus per escapar-se de la casa i trobar-se amb l'Aurelio. Finalment, la Daniela és atacada enmig de la nit per un grup de borratxos.
Sèries
Durada: 55'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
MasterChef Celebrity
Arribats a l'equador del programa, els aspirants saben que el nivell està cada vegada més alt i que mantenir-se a les cuines cada dia és més complicat. A la primera prova de la nit, l'espai ret un merescut homenatge als avis, font d'inspiració per a tothom a través de la cuina i valedors de la tradició gastronòmica. Els concursants reben la visita de deu xefs sènior premiats per les seves elaboracions, per replicar els seus plats estrella al costat d'ells, com per exemple el marmitako, la caldereta de lletó o bacallà amb pinyons, entre d'altres. Més tard, a la prova d'exteriors, es viatja a Càceres, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on els famosos descobreixen totes les possibilitats d'aprofitament del porc per a moltes elaboracions. En aquesta ocasió, Toño Pérez, xef del Restaurante Atrio amb dues estrelles Michelin, és qui supervisa el treball de tots dos equips. Finament, l'últim repte de la nit posa a prova els davantals negres, que han de preparar diferents plats dolços amb el condicionant de no poder fer servir ni sucre ni edulcorants: només poden endolcir amb fruita. En un desafiament tan complex, Andy, duelista de la vuitena edició de MasterChef, i Vicky Martín Berrocal, tercera classificada de la quarta edició de MasterChef Celebrity, els donen suport amb els seus consells.
Altres
Durada: 190'
01.10
Pel·lícula: Los rockeros nunca mueren
John Winter ha deixat enrere la seva exitosa carrera musical plena d'àlbums molt venuts. Ha deixat de compondre cançons i ha canviat d'estil de vida. El seu mànager, el Crobsch, decideix demanar ajuda a la seva ajudant, la Lou, perquè torni a compondre, però tot es complica.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 80'