Programació TV3

Dimecres, 20 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Lídia Heredia entrevista l'exconseller de Justícia Carles Mundó, ara que acaba de publicar el llibre El referèndum inevitable, amb la seva proposta per trobar una solució política al Procés. A la taula de tertúlia hi participen Jordi Mercader, Neus Tomàs i Antonio Baños. A més, la periodista argentina Leila Guerriero també s'incorpora a la taula del programa, després d'haver rebut el Premi Vázquez Montalbán. Pel plató del programa també hi passa l'actor mallorquí Toni Gomila, que porta des del 2011 representant Acorar. També es parla amb alguns homes que han decidit posar-se faldilles i que ho fan per diverses raons: per estètica, per comoditat i també per lluitar contra els estereotips masclistes. I el programa acaba amb una conversa entre Joan B. Culla i Josep Ramoneda, que confronten els seus punts de vista i el seu coneixement de la història.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Estofat de carbassa i castanyes
Les castanyes cauen del cel, però això no vol dir que siguin un regal diví. En Joan és una persona que cuida un castanyer i ha explicat quatre coses sobre aquesta fruita tan típica de la tardor i l'hivern. S'aprofiten els seus consells i productes per a fer un estofat de carbassa i castanyes.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Farid torna a passar una nit a casa de la Joana, i la Paz el marca una mica, perquè troba que la Joana el consent massa. D'altra banda, l'Anna ha aconseguit la feina a la firma de moda, i ara ella i el Marc ja tenen feina i poden viure junts. La noia fa fora de casa l'Eloi, que s'haurà de buscar la vida. Mentrestant, la Sílvia reprèn les sessions al centre malgrat el fracàs inicial, però la supervisió del Litus la incomoda. Tot i així, es fa valdre i aconsegueix que el seu amic la deixi treballar sola. El Vicenç, per la seva banda, s'ha documentat sobre la malaltia de la Irene i queda amb ella, i li demana que el deixi quedar-se al seu costat.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana el reporter del programa, Joel Díaz, va ser als Premis Ondas fent amics entre els premiats. A més, l'actriu i directora Leticia Dolera passa per La televisió és cultura, on demostra que no té pèls a la llengua. Per acabar, es fa un homenatge a BricoHeroes, s'analitza amb el rigor habitual el pacte PSOE-Podem, hi ha un Defensor de l'espectador molt indignant i es fa una altra entrega de Cap de trons.
Altres
Durada: 35'
22.35
Joc de cartes
El millor restaurant amb encant al Pallars
Entre paratges únics i poc coneguts, en Marc Ribas busca el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafa molt de protagonisme. Marc Ribas viatja al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on es troba amb Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arriba a l'Era del Marxant, on la Dolors Perucho demostra que a la cuina mana ella. A més, passa per La Cuineta, el restaurant que Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç i acaba a Casa Regina, on Xavier Astacio sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir a taula.
Altres
Durada: 80'
23.55
Joc de cartes
El millor restaurant familiar del Vallès
En aquest programa, el protagonista és el Vallès i es tracta de trobar el millor restaurant familiar. Al costat de Marc Ribas es coneix el Xavier, de La Masia, un restaurant familiar i per a famílies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels Riscos de Berti. A més, es visita el restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que aprecia i té cura dels nens amb una gran oferta d'esbarjo infantil.
Altres
Durada: 85'
01.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.50
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Anibal Martínez Quintet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'