Programació TV3

Dimecres, 23 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Flam d'espàrrecs
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cati i el Quim expliquen al Marc que el van enganyar i que la seva relació amb la Xesca segueix endavant. El Marc, llavors, reacciona d'una manera inesperada. El Manel, mentrestant, ha decidit deixar els estudis per tornar a la botiga de mobles del Jordi. La Gemma, per la seva banda, està desesperada i l'Eudald no li ofereix cap tipus d'ajuda. La Noe, mentrestant, està decidida a subornar algunes mares de l'escola per aconseguir la presidència a l'AFA. I el Miquel participa en una cursa amb el Dídac.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Aquest dimecres, la cantant valenciana Samantha Gilabert passa per La televisió és cultura després d'haver concursat amb èxit a Operación Triunfo, i Cesk Freixas li planteja un repte que ha de superar. D'altra banda, Joel Díaz fa balanç del retorn a l'escola, a la secció Díaz de fúria. A més, Isma Juárez visita un dels barris confinats de Madrid; s'emet el debut del Mockudramas i el Vegeta esbronca els imprudents.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
Millor restaurant amb caràcter de Girona i Figueres
Marc Ribas viatja a Girona i Figueres per trobar el restaurant amb més caràcter. I caràcter troba. Caràcter, personalitat i quatre participants molt carismàtics. Girona s'estrena en la competició gastronòmica amb un dels seus establiments més peculiars: el River Café, de Miquel Darnés, un fan absolut de Bruce Springsteen. A la capital gironina, també coneix a Marc Ramos, un jove cuiner que ha portat la seva personalitat i caràcter als fogons del Si No Fos. Figueres tampoc es queda enrere. Els seus dos representants prometen sorprendre, i molt. Pietat Valenzuela, del Cap i Pota, ho fa amb la seva cuina casolana, i Jordi Garcia, d'El Pati, amb una posada en escena i un servei a l'altura del seu gran local.
Altres
Durada: 75'
00.00
Joc de cartes
El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet
Només cal passejar-se per una zona d'oficines al migdia per veure la importància que té aquest tipus de restauració, que uneix treballadors de tota mena. És per això que el programa busca quina és la millor opció entre tot el mar de pissarres que inunden la segona ciutat més poblada de Catalunya.
Altres
Durada: 85'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 185'