Programació TV3

Diumenge, 25 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 395'
12.35
Globus sonda
Ivan Labanda-Igualada
L'actor Ivan Labanda, que al Polònia imita Miquel Iceta, Oriol Junqueras, Quim Torra i molts altres personatges, és el passatger d'un globus sonda molt especial. Aquest cop, Ivan Lavanda i Francesc Mauri no volen sols, sinó que ho fan envoltats d'una seixantena de globus en el marc de l'European Balloon Festival d'Igualada. A baix i enmig de tants aerostàtics, Candela Figueras i el seu acompanyant sorpresa no es poden confondre de globus a l'hora de fer el rescat.
Altres
Durada: 55'
13.30
Tot anirà bé
Tinc fills
L'última parella de l'Oriol té un fill. I l'Oriol no se sent preparat per ser pare. O potser sí. Els dubtes el trasbalsen tant que acaba demanant consell a algú que mata per protegir la seva família. I el seu nou terapeuta li aconsella que practiqui amb un ninot abans de tenir un fill de veritat. D'aquí no en pot sortir res de bo.
Sèries
Durada: 60'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Soc llegenda
Robert Neville és l'últim home viu a la Terra, encara que no està sol. Els altres homes, dones i nens s'han convertit en vampirs, i estan tots assedegats de la seva sang. El Robert mira de trobar una cura durant el dia, quan els infectats dormen.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Assassinats a Orleans
Una gran multitud es reuneix al centre històric de la ciutat, on una llarga processó d'extres vestits amb roba del segle XV s'acosta a la catedral de la Santa Creu. Durant la jornada, una sèrie de successos estranys marquen per sempre la vida dels que són allà.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.55
Tarda de cine: El rastre del mal. La muntanya màgi
Una nena de 6 anys és segrestada de nit a casa seva. Al bosc que limita amb la casa hi detenen un sospitós. Es tracta de Max Rieger, un malalt d'esquizofrènia amb fòbia a les criatures que té antecedents per l'intent d'homicidi d'un altre nen. La policia de Semmering, on tenen lloc els fets, reclama la presència del doctor Brock, un psiquiatre de Viena que anys enrere havia atès el detingut a la clínica mental del poble, i que ara haurà de negociar amb ell per mirar d'esbrinar el lloc on es troba la criatura. Però el cas fa un tomb inesperat quan detenen una nova sospitosa, Monika Kramer, que culpa la mare de la nena segrestada de la mort de la seva pròpia filla.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Origen Catalunya
Trencant el gel del nord, Hèlsinki/Las Vegas/Carson City
Avui es parla de l'exportació amb baixes temperatures a Finlàndia i l'estat de Nevada. Es fa una visita al Club de les Salsitxes en una sauna finlandesa tot provant la llonganissa de Vic amb indicació geogràfica protegida. També es parla dels vins ecològics de la denominació d'origen Penedès que han escalfat el cor dels finlandesos, dels components de fre d'una empresa del Vallès Oriental que fan campions els motoristes nord-americans que competeixen en el món del motor, i d'un casament al més pur estil ianqui que acaba amb una copa de la DO cava.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
This Is Art
Empatia
L'art encarna moltes emocions, però sobretot és empatia. Ajuda a sentir el que senten els altres i a posar-se a la seva pell. En aquest capítol Ramon Gener comprova que, en el món de l'art, l'empatia ha estat i és un sentiment recurrent, necessari per posar-se en la pell dels altres. Per exemple, explica que l'empatia es va convertir en l'ànima de les pintures de Giotto o Jean-François Millet i en part fonamental de personatges com Quasimodo, el geperut protagonista de la novel·la del francès Victor Hugo.
Altres
Durada: 60'
22.55
El divan
Ferran Adrià
S'asseu al divan el cuiner Ferran Adrià, que explica qui volia ser quan era jove i per què no vol tornar a muntar un restaurant. Considerat durant anys el millor cuiner del món, ara es dedica a pensar i projectar el llegat d'El Bulli per a les pròximes generacions. Ferran Adrià explica també per què fa servir sempre llapis per prendre notes i fa una lliçó pràctica de com s'ha de menjar el pernil.
Altres
Durada: 60'
23.55
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 30'
00.25
Pel·lícula: No em deixis mai
La Kathy, el Tommy i la Ruth passen la seva infància a Hailsham, un internat anglès aparentment idíl·lic, on descobreixen un secret tenebrós i inquietant sobre el seu futur. Quan abandonen el col·legi i s'aproximen al destí que els espera, l'amor, la gelosia i la traïció amenacen de separar-los.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
03.00
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
The Paparellos. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Andreu Zaragoza Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Andreu Martínez Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'