Programació La 1

Dijous, 24 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.Inclou Exhumación de Franco (10 h).
Informatius
Durada: 95'
10.00
Los desayunos
Emissió del senyal institucional complet i realitzat de l'exhumació de les restes de Francisco Franco de la Basílica del Valle de los Caídos i la seva arribada al cementiri de Mingorrubio, on serà enterrat.
Informatius
Durada: 210'
13.30
Hacer de comer
Pastel de verduras y libritos
El Dani prepara de menjar un pastís de verdures que encantarà tant a nens com a adults, tant per la seva textura cremosa com pel seu sabor. I seguint amb el menjar casolà, de segon fa un plat molt típic en el dia a dia de les cuines espanyoles: llibrets.
Altres
Durada: 30'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jordi no pensa permetre que l'Elías es surti amb la seva respecte a l'associació de comerciants. La Celia li demana que controli la seva gelosia i acaba revelant-li la veritable raó per la qual no podria estar amb ell. D'altra banda, la presidència se li escapa de les mans per moments, mentre que l'Hortuño no deixa de pressionar. A més, descobrir d'on treu el seu fill aquests misteriosos diners és la gota que fa vessar el got. Paral·lelament, la Rosa vol reconciliar-se amb la Lorena i el Nacho, mentre la Noa tempteja la idea de quedar a casa. El Doménico revela un secret del seu passat. Mentrestant, el Paolo decideix organitzar-li a la Cristina un pla d'aniversari ple d'emoció. El Nicolás, per la seva banda, revela a la Carmen la veritat sobre la identitat de la Carla.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Miralles s'encara amb la Bremón; creu que ella, i no la Lara Muñoz, és qui s'ha d'encarregar de la roda de premsa. D'altra banda, la Paula vol parlar amb el Toni del petó que es van donar. Al seu torn, el Quintero, desesperat per trobar cambrers per al Moonlight, li ofereix el lloc a la Paty.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Susana està preocupada pel comportament de l'Armando. Més tard, ell la citarà per comunicar-li alguna cosa molt important. El Ramón, mentrestant, aconsegueix aclarir amb la Lolita el malentès dels regals. La Bellita, per la seva banda, es queda destrossada quan descobreix que l'Alfonso s'ha fet passar per una víctima de la censura davant de la premsa. Llavors, l'Emilio insta els Domínguez a seguir endavant amb la denúncia perquè té un pla per acabar amb el productor i la seva dona. Paral·lelament, el Santiago segueix guanyant-se la confiança de la Marcia i li diu que es queden a Acacias, però la brasilera sospita del seu marit i comença a bombardejar-lo preguntes. L'Úrsula, finalment, comença a trasbalsar amb la Genoveva després que aquesta li ensenyés una fotografia del Mateo.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Estoy vivo
El Márquez i l'Enlace intenten treure l'embarassada de l'hospital abans que la Carlota la trobi. Mentrestant, la pista a la postal que va d'eixar l'Enlace a comissaria condueix l'Adrián fins a un museu en el qual troba una nova forma de comunicar-se amb ell sense que ningú els pugui rastrejar. Conscient que no pot revelar la seva identitat, l'Adrián convenç la Rebe perquè es faci passar per la Susana. Per la seva part, el Sebas ha passat la nit parlant amb la Vero. En tornar a casa, la María li demana explicacions i intenta que es sinceri amb ella, però el Sebas torna mentir. Sap que amb la seva actitut està perdent la María, però no pot explicar-li que en realitat la Vero és la Laura. El David, paral·lelament, descobreix la Carlota pujant a un autobús i decideix seguir-la. La jove es desfà d'ell i rep ordres noves i inquietants: el seu pròxim objectiu és contactar amb la Verónica. Finalment, l'Enlace esbrina on viu la Carlota i decideix registrar el seu pis i comprova que els ha estat vigilant tot aquest temps. De sobte recorda, impactat, que la coneix.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou Infancia perdida i Pasarse de listo: Tres de cada cent persones tenen una ment privilegiada. Descobreixi si ser molt intel·ligent pot complicar-nos la vida. El programa revela una realitat molt desconeguda a casa nostra.
Altres
Durada: 125'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'