Cultura

CLÀUDIA CEDÓ

Dramaturga, directora teatral i psicòloga

“Estic desencallant molts projectes i escrivint molt”

Acabo de ser mare. Tinc una nena petita de 3 mesos i per tant el confinament no ha canviat gaire el meu dia a dia. Sí que, en tenir la meva parella confinada a casa, pot estar també per ella i fem jocs i contes. Quan la nena dorm, perquè li dono pit, o s’està amb la meva parella, puc escriure i estic desencallant molts projectes. Alhora ho estic vivint amb preocupació per la crisi en què estem entrant i pel meu sector, el teatral. Haurem de fer estratègies i activisme perquè la gent valori més que mai la cultura i el teatre.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

‘Malnazidos’, un film de zombis en el marc de la Guerra Civil, inaugurarà la 53a edició del Festival de Sitges

Barcelona

Superar la Covid

barcelona

Carme Portaceli, la capitana

BARCELONA

Urbanisme valida el pla especial de Sant Pere de Rodes

EL PORT DE LA SELVA
FIGUERES

El mural de Wäwä

Un tast de....
‘La dama de l’orgue’, d'Albert Torrens

D’alumna a professora

Crítica
música

Gran senyora

COVID-19

Nou crit d’alerta de l’Acadèmia de la Música

Mor Nuri Yglesias, esposa de Miquel Mascort i fundadora d’El Claustre

girona