M. Àngels Ribas i Ansaldo

A l’amic Joan Paulí

A l’amic Joan Paulí

Gran amic i millor persona. Fou un dels fundadors del Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona i posteriorment president, durant quatre anys, d’aquesta entitat.Persona entranyable, dialogant...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Corçà

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Paco Ibernon Ibáñez 72 Bisbal d'Empordà, la 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casat amb Pilar Berjaga Fernández i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.
Blas Gil Martínez 48 Esclanyà (Begur) 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dissabte passat, als 48 anys. Vivia a Esclanyà. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Elena Gurgui Maria 88 Palafrugell 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Vivia a Palafrugell. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.
Dolors Pigem Albertí 98 Sant Antoni de Calonge (Calonge) 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 98 anys. Era natural de Llagostera i vivia a Sant Antoni de Calonge. Vídua d'Òscar Freixa Valmaña i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.
Rosario Ruz García 97 Sant Feliu de Guíxols 18/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 97 anys. Era natural de Maracena i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vídua d'Antonio Martínez López i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00