Infraestructures i serveis

El Sindicat Ferroviari també desconvoca la vaga per a aquesta tarda, dilluns i dimarts

La decisió arriba poc abans de l’inici del segon torn de l’aturada prevista per avui, de les sis a les vuit del vespre

Semaf, que representa el 85% dels maquinistes, va arribar a un acord per desconvocar la seva mobilització dijous a la nit

El Sindicat Ferroviari (SF) també ha desconvocat la vaga programada per aquest divendres a la tarda, dilluns i dimarts, segons ha anunciat Renfe i han confirmat a l’ACN l’organització sindical.

La decisió s’ha conegut pocs minuts abans de l’inici de la segona franja de l’aturada prevista per a aquest divendres, de les sis a les vuit del vespre.

La desconvocatòria d’SF es produeix després que el sindicat majoritari dels maquinistes, Semaf, arribés a un acord dijous a la nit amb Renfe per aturar la mobilització prevista per als mateixos dies: 8, 11 i 12 d’octubre. No obstant això, el Sindicat Ferroviari ha mantingut l’aturada d’aquest matí, de les set a les nou, en la qual s’han complert al 100% els serveis mínims. Poc abans de començar el segon torn de vaga, el sindicat ha decidit desconvocar-la.

Fonts del sindicat han advertit que han desconvocat les aturades però que “no s’ha superat el conflicte”, i per tant, continuaran amb les seves reivindicacions.

Les vagues dels últims dies han provocat la cancel·lació de centenars de trens i retards generalitzats en el servei de Rodalies de Barcelona, que tornarà a funcionar amb normalitat una cop desconvocades totes les aturades previstes.  Renfe ha destacat que després de la desconvocatòria de la vaga ha posat en servei “tota l’oferta” que té ara disponible.Campins fa una crida a evitar els sopars de Nadal perquè suposen un “risc important”

BARCELONA
Investiguen una mort després  de l’ús d’una Taser dels Mossos

Investiguen una mort després de l’ús d’una Taser dels Mossos

Badalona

El català perd atractiu

Barcelona

Primeres eutanàsies: 41 dies per resoldre-les i un 90% de sís

Barcelona
societat

Llum verd al nou conveni laboral per a l’Ajuntament de Barcelona

A Bàscara ajuden a baixar el certificat covid

A Bàscara ajuden a baixar el certificat covid

BÀSCARA

Novetats a Roses en la il·luminació de Nadal

ROSES
FIGUERES

Instal·len un TAC mòbil a l’hospital

Impuls a la mobilitat sostenible metropolitana

barcelona