Programació Tele 5

Diumenge, 17 octubre de 2021
06.25
Gen360
Espai que promociona cursos professionals que pretenen obrir les portes del mercat laboral.
Altres
Durada: 15'
06.40
I love TV: lo mejor
L'espai recull les millors imatges de la televisió nacional i internacional.
Altres
Durada: 65'
07.45
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
08.15
Got Talent España
Per primera vegada en la història del format a Espanya, dos jutges, Edurne i Risto, donen el seu passi d'or individual en una mateixa gala per catapultar dos dels concursants directament a semifinals. A més, es coneix un mentalista que posa en pràctica un arriscat número per conquistar el jurat i un cantant que sorprèn tant els jutges com el públic pel seu gran rang vocal. Finalment, l'escenari del programa acull una maga que va superar l'assetjament escolar gràcies a la màgia i una artista que reivindica la lluita contra la violència masclista cantant la seva dura i emotiva història.
Altres
Durada: 115'
10.10
Got Talent España
Dani Martínez i Risto Mejide concedeixen el seu passi d'or en parella en un programa en què Risto torna a valorar l'actuació d'Alba Lucía, cantant amb la qual va coincidir a Operación Triunfo 2009. A més, a l'espai hi participen un mentalista que deixa atònit el jurat; un africà que va arribar a Bilbao l'any 2007, amant de l'esport rural, que està disposat a batre un rècord transportant dues txingas que pesen 226 quilos; un perruquer que retrata un dels membres del jurat en una tallada de cabells; i els membres de DalecandELA, una associació creada per visibilitzar l'ELA i donar suport a aquells que pateixen aquesta malaltia, que hi assisteixen per interpretar un tema propi.
Altres
Durada: 200'
13.30
Socialité
Programa en què es repassen les notícies de la crònica social i dels famosos en el panorama nacional i internacional gràcies a la feina de reporters i bloguers de renom.
Altres
Durada: 90'
15.00
Informativos Telecinco
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
15.40
Deportes
Espai dedicat a la informació esportiva.
Esports
Durada: 10'
15.50
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
16.00
Viva la vida
Repàs dels assumptes més destacables de la setmana. Inclou actuacions musicals i entrevistes en profunditat, en què tant personatges coneguts com convidats anònims expliquen la seva participació en algun fet destacable actual.
Altres
Durada: 300'
21.00
Informativos Telecinco
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
21.40
Deportes
Espai dedicat a la informació esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.50
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
22.00
Secret Story: La noche de los secretos
Una nova pista al voltant d'un dels secrets que queden per revelar i un joc que dona la possibilitat d'aconseguir una esfera a aquells participants que actualment no en tenen cap formen part dels continguts del sisè lliurament del programa. Així mateix, es resol la prova setmanal amb la final olímpica de llançament de ram de núvia, la cerimònia de lliurament de medalles i la clausura amb l'apagament del peveter. En aquest moment, s'obre la cambra dels secrets per al guanyador, que accedirà a una pista per intentar revelar una de les informacions encara ocultes pels seus companys. A continuació, s'anuncia a la casa el secret de l'Emmy. D'altra banda, es posa en marxa un joc que permetrà fer-se amb una esfera al Julen, el Luis, la Sandra, el Canales, la Cristina i la Isabel, els participants que no en tenen cap en el seu poder en aquest moment. El guanyador d'aquest repte triarà qui sostreu una esfera entre els participants que posseeixen una o diverses boles. La Lucía, per part seva, rep una sorpresa emotiva per l'aniversari del seu net; es comunica la llista definitiva de nominats després de l'ús per part del Julen i el Lucca del poder de l'intercanvi; arrenca una nova missió vinculada a la coreografia del tema Single Ladies de Beyoncé; i les tres nominades reben missatges que els seguidors del programa publiquen a les xarxes socials. Finalment, també s'actualitzen els percentatges cecs de vots acumulats per a la pròxima expulsió.
Altres
Durada: 225'
01.45
La casa de los secretos en directo
Espai que connecta en directe amb la casa de Secret Story: La casa de los secretos per oferir el que està passant en aquest mateix moment.
Altres
Durada: 55'
02.40
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 20'
03.00
El horóscopo de Esperanza Gracia
La tarotista Esperanza Gracia fa un repàs dels pronòstics per als diferents signes del zodíac.
Altres
Durada: 5'
03.05
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
03.35
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
04.05
Miramimúsica
Espai musical.
Altres
Durada: 130'