Programació La 2

Diumenge, 7 març de 2021
06.25
El hombre y la tierra: fauna ibérica
El hombre y el lobo
Aquest capítol resumeix la vida quotidiana en els campaments de filmació de l'equip de l'home i la terra, sempre immersos en plena naturalesa i la convivència entre l'home i el llop.
Documentals
Durada: 25'
06.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ciclo Cámara Radio Clásica (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
L'espai parla de la nova edició del Programa de Fomento de la Lectura de FIAPAS, la Confederación Española de Familias de Personas Sordas. A continuació, es coneix Óscar, que té una malaltia rara que li ha provocat, entre altres coses, sordesa.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Día de la Mujer desde una perspectiva judía
El 8 de març de 1975, arran d'uns tràgics successos, va quedar declarat per les Nacions Unides el Dia Internacional de la Dona. El programa d'avui reflexiona sobre la situació de la dona en la societat en general i se centra en el rol de la dona jueva.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
El libro Conocer el Islam
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
El carácter de Timoteo
El Timoteo va ser un jove que va acceptar el desafiament d'acompanyar l'apòstol Pau en els seus perillosos viatges. En més d'una ocasió l'apòstol va estar a punt de perdre la vida, va ser empresonat, amenaçat i perseguit amb tot el seu equip. Entre ells, el Timoteo, que va forjar el seu caràcter lluitant pel Regne de Déu.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
El perdón
En aquest lliurament del programa s'aborda el tema del perdó, arran de l'últim llibre del filòsof i escriptor Javier Barraca titulat, precisament, Perdón.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Comunicamos lo mejor, seamos mejores comunicándolo
En la festivitat de San Francisco de Sales, patró dels periodistes, María Lacalle, directora general de la Fundació Carmen de Noriega, presenta cursos de formació per a prendre's de debò la comunicació a l'Església.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Santa Agueda, Veganzones, Segovia
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
África, misión hospitalaria
El programa fa un recorregut per l'atenció sociosanitària a Camerun, Libèria i Sierra Leone, gràcies als religiosos i religioses que viuen la missió a Àfrica.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
Mustang, el último reino perdido
El documental narra l'experiència de Folco Terzani, que vol conèixer Mustang, al Nepal, per recórrer els antics passos del seu pare. El Rei de Mustang, que va ser amfitrió de Tiziano Terzani, ho serà ara del seu fill Folco, que ha emprès un viatge físic, però també interior.
Documentals
Durada: 60'
14.30
El viaje de Gino en el expreso
Inclou El expreso alpino. Niza-Turín, La Toscana en vapor. Siena-Asciano i La Riviera en tren. Monterosso-Vernazza: El viatge amb tren pels cinc pobles de Cinque Terre pot fer-se en un dia. En aquest recorregut, el Gino visita Corniglia, Manarola i Vernazza, un dels pobles més fotografiats i el que produeix més varietat de vins. A més, el Gino prepara sopa minestrone amb torrada al formatge i tiramisú de llimona.
Documentals
Durada: 65'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El reino secreto de Borneo: La selva de las serpientes voladoras, El reino secreto de Borneo: El imperio del sol i El reino secreto de Borneo: El rey del pantano
Documentals
Durada: 145'
18.45
América salvaje
Los Andes
Les serralades més baixes dels Andes guarden uns ecosistemes únics, a l'abric de la gran serralada, sotmesos al sol i les brises del Pacífic. En aquestes altures mitjanes creix un bosc càlid on viuen els últims ossos d'ulleres, acompanyats per una fauna única.
Documentals
Durada: 50'
19.35
El señor de los bosques
Cañón río Pirón
El canó del riu Pirón, en la Serra de Guadarrama, és el lloc de trobada del micòleg Vicente Sevilla i de l'actor Jesús Cabrero. En aquestes terres segovianes troben bolets com les de l'àlber o la del pollancre, totes dues associades a aquests arbres de ribera.
Documentals
Durada: 30'
20.05
Rescate
En el barranc de Barbaruens, Huesca, tenen lloc tres accidents simultanis en diferents trams: dos excursionistes i un guia sofreixen lesions en turmell, espatlla i costelles, respectivament. A continuació, en el massís Balaitus, any 2017, una muntanyenca sofreix un greu traumatisme en el crani després d'una caiguda.
Documentals
Durada: 30'
20.35
El documental de La 2
Inclou El Oeste de Robert Redford: La hora de la verdad: Buscant en solitari la glòria que aplanaria el seu camí cap a la Casa Blanca, Custer carrega contra el campament sioux a Little Big Horne sense esperar els reforços. El resultat és una completa derrota. La política de Grant d'aconseguir la pau amb els indis és un fracàs.
Documentals
Durada: 50'
21.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
21.35
Imprescindibles
Inclou Las sinsombrero III. El exilio
Documentals
Durada: 55'
22.30
Santa Cruz, corazón del carnaval
Retransmissió de l'espectacle Santa Cruz, corazón del Carnaval, que substitueix la tradicional Gala d'Elecció de la Reina. El recinte firal de Santa Cruz de Tenerife es transforma en un majestuós plató de televisió per emetre un espectacle que recorda l'emoció i il·lusió carnavalera de tots els anys. La gala compta amb la participació d'artistes rellevants i grups tradicionals. És un carnestoltes alternatiu per a tots aquells que trobin a faltar les festes als carrers que cada any inunden les Illes Canàries. Els espectadors, des de les seves cases, també poden votar en directe per telèfon. D'entre 20 aspirants, poden triar les tres guardianes del ceptre. Les triades seran les encarregades de passar el testimoni a les seves successores en les gales convencionals que tornaran, si la situació sanitària ho permet, el 2022.
Altres
Durada: 140'
00.50
Versión española. Última sesión: Chico & Rita
A la Cuba de finals dels anys 40, el Chico i la Rita viuen una història d'amor apassionada. El Chico és un jove pianista enamorat del jazz i la Rita somia ser una gran cantant.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.20
Pel·lícula: Be Water (Sé agua)
El 1971, dos anys abans de la seva mort, Bruce Lee va tornar a Hong Kong amb la intenció d'aconseguir la fama que als Estats Units se li havia negat. En aquest període, va realitzar quatre pel·lícules i va aconseguir la categoria de llegenda. Mitjançant materials d'arxiu i el testimoniatge de familiars i amics, es retrata Lee des d'una perspectiva summament contemporània, perquè aprofundeix en el racisme intrínsec a la societat i la indústria del cinema.
Pel·lícules
Durada: 100'
04.00
Senderos del mundo
L'embassament d'Alqueva, situat entre l'Alentejo portuguès i Badajoz, és el punt de partida de la nova ruta d'Amador. L'Ana, per part seva, prova la seva resistència amb bici a la Regió muntanyenca de Ronda. A més, el Juan i Migas han dissenyat un sensacional viatge per Noruega, un dels països més bells del Vell Continent.
Documentals
Durada: 60'
05.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'