Programació La 1

Dimecres, 20 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia se sent cada dia més a prop del Leo i li confessa a l'Elena que li agrada tot d'ell. A més, ara que la Cloe sap que la María, la seva amiga de l'ànima, és en realitat un noi, té un problema de sentiments oposats. D'una banda, a la Cloe li costa apropar-se al Dani però, d'altra banda, sap que ell la necessita més que mai. Paral·lelament, la Carmen manté la distància amb el Víctor, malgrat que ell no suporta haver-la perdut. El Ventura, per part seva, ha descobert que el Francisco pensa rivalitzar amb ell per la presidència del Círculo de Empresarios i no està disposat a consentir-ho i, com que sap que la Carmen es troba darrere de la determinació del seu pare, decideix fer-los una visita.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Víctor recupera els diners del Rubén i la Martina. La María, per part seva, aparca els seus dubtes cap al Néstor i es fiquen al llit. Mentrestant, el Jota ofereix a la Vega d'aconseguir informació sobre Quintero per allunyar-la de la Beatriz. Finalment, la Lara, que es trasllada a la UFAM d'Eivissa, s'acomiada dels seus companys i, en especial, de l'Iván.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 75'
22.15
El final de ETA. 10 años después
El 20 de octubre de 2011, ETA anunciaba el abandono de la violencia. Atrás quedan 855 asesinatos, 2.000 heridos y 84 secuestros, la mayor parte de ellos cometidos en democracia. El programa entrevista a los expresidentes del Gobierno José Luis Rodríguez Zapatero, con cuyo gobierno ETA declaró el fin de la actividad armada, y Mariano Rajoy. Además, el espacio incluye la emisión del documental Impuros, una conversación entre los exparlamentarios vascos Borja Sémper y Eduardo Madina en la que recuerdan sus inicios en la política del País Vasco con solo 17 años y en la que relatan cómo se convirtieron en objetivos de ETA.Inclou Impuros.
Altres
Durada: 110'
00.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
01.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 295'