Programació La 1

Diumenge, 18 abril de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'
08.55
Seguridad vital
Els perills de no circular correctament per les rotondes, la digitalització de les autoescoles o les falses creences sobre el consum dels nostres vehicles són alguns dels temes que abordem en aquest programa de Seguretat Viària.
Altres
Durada: 30'
09.25
MasterChef
Després de superar un dur càsting, només els 50 millors candidats d'entre els 70.000 inscrits lluiten a les cuines del programa per aconseguir el davantal que els acrediti com a concursants de la novena edició. Una vegada triats els 16 aspirants, aquests viatgen a Mallorca, destí líder en turisme segur, sostenible i d'alta qualitat. Els concursants debuten amb un cuinat solidari, prenent el relleu de l'Asociación Zaqueo i preparant 150 racions, al Parc de la Mar, on conflueixen la Catedral de Mallorca i l'emblemàtic Passeig Marítim de Palma. Cada equip cuina dos plats amb alguns dels productes locals més saborosos d'un menú dissenyat pels xefs Maca de Castro i Santi Taura, tots dos amb una estrella Michelin, que passen per les cuines per vigilar de prop que tot surti bé. De retorn al plató, els davantals negres s'enfronten a una doble estrena: la seva primera prova d'eliminació i la seva primera capsa misteriosa. A dins hi trobaran una llamprea o vampir d'aigua, un d'aquests animals que, pel seu aspecte i la seva història, no deixa indiferent a ningú. És un peix blau que té 500 milions d'anys i que, des del punt de vista nutricional, s'ha de menjar tot. A Espanya, només es pot pescar a les aigües de Galícia, i des d'allà ve el xef Pepe Solla, amb una estrella Michelín. És l'encarregat de mostrar als aspirants què es pot elaborar amb aquest ingredient tan desconegut com exquisit.
Altres
Durada: 220'
13.05
Como Sapiens
Guiso de pintarroja, embutido de gallina y cañas
L'exdiputada del PP Celia Villalobos es trasllada fins a Salamanca per elaborar un arròs amb patates i bacallà. A continuació, l'actriu Elena Furiase ensenya un parell de receptes per berenar amb formatge. A més, l'espai compta amb l'actor Ken Appledorn, el cuiner Rodrigo de la Calle i el reboster Alejandro Montes.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Demasiado bonito para ser verdad
Bàrbara Köster irromp en una agència de models quan s'assabenta que el Jonas, un conegut fotògraf, ha convidat la seva filla Leonie a una sessió de fotos. No obstant això, ràpidament descobreix una nova vida com a model sènior i viu noves i emocionants experiències.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Vacaciones con mamá
La Rose i l'Alice són dues germanes que no podrien ser més diferents. La Rose és lliure, descarada i pur rock and roll. L'Alice és ordenada, estricta i responsable. No es posen mai d'acord en res, excepte en una cosa, en la urgència d'aixecar la moral de la seva mare, la Françoise, que recentment ha estat abandonada pel seu pare per una dona molt més jove que ella. La missió que s'han proposat és molt simple. Volen salvar la mare, i el marc d'operacions està ben definit: un club de vacances a l'illa de la Reunió.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Un verano en Ámsterdam
Després de perdre la filla adolescent, l'alemanya Mia Kaufmann torna a Amsterdam després de 24 anys. Vol localitzar la parella perceptora dels seus òvuls, saber si van tenir fills i omplir el buit que va deixar la seva filla morta.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Objetivo: Washington D.C
El president dels Estats Units, Allan Trumbull, queda en coma després d'un intent d'assassinat. El seu confident, l'agent secret Mike Banning, és injustament acusat de perpetrar-lo. Retingut pels seus, Banning aconsegueix escapar de la custòdia policial i es converteix en un fugitiu. Al marge de la llei i de la seva pròpia agència, Banning ha de trobar els veritables culpables. Ara el seu objectiu és netejar el seu nom, protegir la seva família i salvar, sense el suport de l'FBI, el país d'un perill imminent.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: Amenazados en la red
Mike Regan, un milionari sense escrúpols, veu que tant la seva vida familiar com l'empresarial estan en perill. El Regan, un jove hacker, està fent-li la vida impossible controlant tots els seus aparells electrònics.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.25
Pel·lícula: Rasmus y Johanna
Des de petits, el Rasmus i la Johanna, fills dels propietaris de dos hotels al camp suec, es detesten. Després d'uns quants anys sense veure's, les seves vides tornen a creuar-se i comencen una relació que els seus respectius pares intenten trencar.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'