Programació La 1

Dissabte, 17 abril de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Comando actualidad
Vaya tela
El programa retrata la situació del sector tèxtil en la pandèmia a través de la visió de comerciants, consumidors, empresaris, dissenyadors i fotògrafs, entre altres. Amb més temps a casa i menys celebracions, el xandall i la roba interior s'han convertit en un refugi. La indústria tèxtil va tancar 2020 amb una caiguda del 40% en vendes i pèrdues de més de 7.000 milions d'euros. Altres estadístiques asseguren que la meitat dels espanyols considera que ara necessita comprar menys roba que abans.
Altres
Durada: 55'
11.10
The Dancer
Durant la segona jornada d'audicions, els espectadors assisteixen a l'espectacle folklore gallec de la mà del grup Sadanza i coneixen la història del Freddy, un jove trans que fa servir la dansa com a forma d'expressió. Més tard es descobreix l'Hurakán, una noia enamorada des de l'adolescència de Miguel Ángel Muñoz. Posteriorment, Lola Indigo s'arrenca a cantar a cappella perquè un dels concursants balli al ritme de la seva veu. Rafa Méndez, per la seva part, fa les paus oficialment amb la Lola després d'expulsar-la d'una classe d'un programa televisiu en el qual van coincidir com a professor i alumna. A més, Miguel Ángel Muñoz té, en aquesta ocasió, el privilegi d'atorgar un passi directe que catapulti a les semifinals un ballarí o una ballarina que competirà en la recta final per provar de guanyar el programa.
Altres
Durada: 140'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Entonces llegaste tú
Annabelle Wilson és una vídua solitària que planeja viatjar per tot el món amb les cendres del seu marit amb l'únic objectiu de visitar aquells llocs que tots dos adoraven de les seves pel·lícules preferides. Però la primera parada que fa li canvia la vida per sempre, ja que coneix el Howard, un escocès amo de la pensió en la qual s'allotja ella.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Para siempre en Sommerlund
El Paul és un nen de 10 anys que vol ajudar el seu pare, vidu, a trobar una bona dona. Per aquest motiu, la Maja, la companya de feina del seu pare Bertil, no ho té fàcil, però sí la Britta, la qual ningú coneix.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Suspiros de Triana
El famós cantant Carlos Ojeda ha arribat a Sevilla per contractar alguna figura espanyola que l'acompanyi en l'espectacle que pensa presentar a Mèxic.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Vacunas, un reto global, Brasil de duelo i La ruta del litio: La clau del vehicle elèctric és la bateria i per fabricar una bateria fa falta liti, un mineral molt escàs. Extremadura té alguns dels jaciments més importants d'Europa. No obstant això, el que alguns veuen com una oportunitat històrica, perquè Espanya és el segon fabricant de cotxes d'Europa i el vuitè del món, per a altres és un risc inassumible.
Altres
Durada: 30'
22.00
Pel·lícula: Crazy, Stupid, Love
Cal Weaver, un home d'uns 40 anys i de caràcter tradicional, està vivint el somni de la seva vida. Té una bona feina, una casa bonica, uns fills fantàstics i està casat amb la xicota de l'institut. No obstant això, quan s'assabenta que la dona, l'Emily, l'ha enganyat, la seva vida s'enfonsa.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: Las estrellas de cine no mueren en Liv
Peter Turner s'enamora profundament de Gloria Grahame la primera vegada que la veu. Gloria és la seva nova veïna, una oscaritzada diva de Hollywood, alegre, divertida i plena d'energia. Ell és un jove actor que comença a collir èxits tímids al Liverpool de finals dels 70. No obstant això, ni la diferència d'edat entre ells ni la fama van impedir l'enamorament sobtat que va donar lloc a una de les històries d'amor més apassionades i comentades de l'època.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Pel·lícula: Plenamente feliz
La jove rebostera Betty Hunter és completament feliç, però espera que arribi el príncep dels seus somnis a la seva vida. Creu que el pilot Johnny Lexington, amb qui ha patit un accident de cotxe, és l'home que esperava, així que es posa a dieta per perdre uns quants quilos.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'