Programació La 1

Diumenge, 7 març de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
Seguridad vital
Els autobusos urbans es troben cada dia amb situacions que fan més difícil el seu trajecte. El programa puja a una d'aquestes línies per comprovar què poden fer els conductors per facilitar la circulació d'aquests vehicles.
Altres
Durada: 30'
09.20
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 115'
09.20
Vaya pintas, hijo
Un original i divertit viatge pels més originals i estrafolaris abillaments del món de l'espectacle i la televisió. Personatges com Alaska, Miguel Bosé, Tino Casal, Locomía, Elton John. Els cardatges i pentinats més extrems. Un autèntic espectacle.
Altres
Durada: 115'
09.20
Mi rollo es el rock
Un divertit, trepidant i emocionant viatge pels millors temes del rock des dels 70 a l'actualitat. Elvis, Queen, Los Bravos, els Rolling Stones, Miguel Ríos, ACDC, Metallica, Tequila, Pink Floyd, Fito y los Fitipaldis, Héroes del Silencio i The scorpions, entre altres.
Altres
Durada: 115'
11.15
Españoles en el mundo
Inclou San Petersburgo, noches blancas i Normandía
Altres
Durada: 110'
13.05
Como Sapiens
Perol cordobés, sopa de pescado y bizcocho aguacate
L'equip del programa i l'actor Ken Appledorn van fins a Còrdova per descobrir el perol cordovès. A més, es cuina amb l'actriu Carolina Cerezuela escórpora embolicada en albergínia, i es compta amb la també actriu Elena Furiase, el xef Íñigo Urrechu i l'expert en conserves Miki Irisarri.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La chica con la esmeralda india
Anne Krüger viatja des d'Alemanya fins a Jaipur, a l'Índia, per buscar el seu pare, que ha desaparegut per aquesta zona. Quan arriba a l'hotel on s'allotjava, troba entre les seves pertinences una carta de la seva mare morta i una llibreta del seu pare amb vuit direccions de persones influents.
Pel·lícules
Durada: 180'
19.00
Sesión de tarde: De vuelta al mar
La faula de Monty el Dofí és fantàstica. Apareix i s'emporta les pors i preocupacions al mar. Amb aquesta història, l'hostessa Clara consola la Sam, la filla petita de la seva companya d'aerolínia a qui el seu pare no ha arribat a temps a recollir a l'aeroport.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Infiltrado en Miami
El Baaba és policia a Belleville, el vibrant i multiètnic districte de París on ha passat la seva vida sencera i que no entusiasma la seva xicota. Ella ha intentat convèncer-lo que es mudin junts, lluny de Belleville i lluny de la seva mare. Una nit, el Baaba veu com maten el seu amic de la infància, el Roland. Amb l'esperança de trobar l'assassí, el Baaba decideix ocupar el lloc del Roland com a funcionari d'enllaç en el consolat francès de Miami. Amb la seva sempre entremetedora mare al seu costat, es muda a Florida i s'alia amb el Ricardo, un policia amb molt mala jeia.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: El sendero de la traición
Katie Phillips, una agent de l'FBI, està investigant, sota l'aparença d'una pagesa, un veí de la zona rural de Nebraska anomenat Gary Simmons. En les seves primeres trobades, el Gary se li apareix com un home entranyable, familiar i guapo. Tot i les sospites que es tenen sobre ell, la jove se n'acaba enamorant.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.50
Pel·lícula: Kung Fu Yoga
El professor d'arqueologia xinès Jack s'uneix a una professora índia i al seu ajudant per intentar localitzar un tresor perdut.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'