Programació TV3

Dimarts, 3 agost de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
TV3xunTUB
Ivan Medina
Ivan Medina es passa el dia entre pedres al programa Batalla monumental, però ha trobat un moment per gravar el seu story. Hi revela que és un apassionat de la música i del teatre, que no pot parar de fer fotos al seu nebot i que va ser capaç de treure-li un somriure a Dani Alves el dia del seu comiat.
Altres
Durada: 35'
13.25
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
13.25
Bunyols de lluç
Les regles donen pautes i guien, però també es poden trencar. El programa fa bunyols, però no de bacallà sinó de lluç.
Altres
Durada: 35'
13.25
Croquetes de rissotto
El programa aprofita un rissotto sobrant per fer croquetes de risotto.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El Paradís de les Senyores
Emissió dels capítols Cap. 74, Cap. 75 i Cap. 76.
Sèries
Durada: 135'
17.55
Escola d'infermeria
Grans decisions
El Christian i la Lis s'han promès i decideixen organitzar una festa per fer-ho públic. Mentrestant, el Bent i la Nina continuen endavant amb el seu divorci. Paral·lelament, les propostes de l'associació d'estudiants han arribat a la directora d'infermeria, que organitza una reunió amb el director de l'hospital a la qual assisteixen el Peter i l'Anna.
Sèries
Durada: 50'
18.45
Hudson i Rex
Els matins de dol
En plena retransmissió en directe del casament d'una "influencer", la protagonista, Katie, cau desmaiada i mor. L'equip forense de la Sarah aviat descobrirà que l'han enverinat... amb una flor que decora cada racó de la festa. Ningú sembla tenir motiu aparent. Les seves amigues l'adoraven, el nuvi n'estava ben enamorat, la mare l'acompanyava arreu i els milers de seguidors l'idolatraven. Ara bé, a vegades els més feliços davant la pantalla són els més infeliços en realitat. Hudson i Rex (+12)(HD) En un bar d'un arxipèlag francès davant la costa de Terranova, el Canadà, apareix un barril de ginebra amb un cadàver a dins. L'home, un dels principals crítics culinaris francesos, Paolo Rose, és reconegut immediatament. Ara bé, tot i aparèixer en territori francès, el barril va sortir de St. John, amb la qual cosa l'inspector Hudson es veurà obligat a resoldre el cas en col·laboració amb una inspectora de la policia francesa. De nou, serà l'olfacte del Rex que els durà pel bon camí i els salvarà d'una situació delicada.
Sèries
Durada: 50'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
L'au pair
Bessons explosius i germans tranquils
Elisenda Carod fa d'au pair de la Carlota i el Teo, dos bessons de 7 anys que viuen al barri de Gràcia de Barcelona. Es tracta de dos bessons molt moguts, que ho repliquen tot. Paral·lelament, Miki Núñez conviu un dia sencer amb l'Eloi, el Jofre i l'Agnès, tres germans que viuen en una casa reformada del centre de Banyoles. La feina del Miki és aconseguir fer alguna cosa amb els tres junts. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 50'
22.55
Res és impossible
Josep Maria Pou-Eloi Vila, Cris Puig, Lluís Marquina-Alex Corretja-Dulceida
L'actor i director teatral, Josep Maria Pou, s'asseu al sofà de convidats de l'Antonio per contar una història que comparteixen i que poca gent sap del seu passat. A més, tres cares conegudes de TV3, els periodistes Eloi Vila, Cristina Puig i Lluís Marquina, expliquen anècdotes relacionades amb els programes que presenten. Més tard, la cantant Suu interpreta amb l'ukelele la cançó de l'estiu de TV3, Tant de bo, i el circense gironí, Aram Sempervirens, sorprèn els convidats amb un nombre de malabars amb foc. Finalment, l'extenista i comentarista esportiu, Àlex Corretja, i Dulceida, la influenciadora que compta amb més de dos milions vuit-cents mil seguidors, completen la llista de convidats.
Altres
Durada: 60'
23.55
Jugada Mestra
Juan Carlos Ortega
En aquest lliurament, Carles el argumenta que una aplicació basada en Bola de drac seria una bona jugada mestra per a la immersió lingüística. Més tard, el Tomàs explica que té un projecte de sèrie amb Woody Allen i la Charlie té una idea molt bona per si un dia es queda tancada a l'ascensor amb un veí. A més, visita el programa el locutor i còmic Juan Carlos Ortega, amb qui es xerra del futur, de la ràdio i amb qui es juga a Frase de filòsof o tassa de Mr. Wonderful?.
Altres
Durada: 70'
01.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'