Programació TV3

Dijous, 24 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 510'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Pel·lícula: Vacances
Seguint les empremtes del seu pare i amb l'esperança de construir aquest vincle familiar que tant anhela, un Rusty Griswold ja gran decideix fer una sorpresa a la seva dona, la Debbie, i als seus dos fills amb un viatge travessant el país fins a arribar al parc d'atraccions preferit de les famílies nord-americanes, Walley World.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.35
Pel·lícula: Gent que ve i bah
La vida de la Bea, una jove i talentosa arquitecta, fa un tomb quan descobreix que el seu promès s'ha embolicat amb una famosa presentadora. En un mateix dia, la Bea perd el nòvio i la feina. Sense més remei que tornar al seu poble natal, la Bea ha de fer front a un futur incert i una família peculiar.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.15
Pel·lícula: Què fem amb la Honey?
Caroline Morgan és una mare de família acomodada a qui tot sembla anar-li bé: una carrera envejable com a advocada, un marit atractiu i dues filles encantadores. Aquest aparent equilibri es veu alterat quan una cosina, Honey Halloway, una sensacional estrella del pop, irromp de ple en la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Arriben els indults dels presos polítics i es descobreix com s'ha viscut la noticia dins i fora de la presó. També han rebut la notícia Pere Aragonès, Pedro Sánchez i la justícia europea. A més, és el moment d'anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa Els indults del rei. Més tard, es parodia el nou anunci d'Estrella Damm sota el nom de Judicialment.
Altres
Durada: 40'
22.45
Alguna pregunta més?
Avui es pot veure com els va anar la revetlla que van celebrar junts Isma Juárez i Joel Díaz. En aquesta revetlla hi estaven convidats Marc Ribas, Gemma Nierga, Suu, Tomàs Molina, Oriol Mitjà, Modgi, Siro López i molts més. A més, l'equip del programa s'acomiada dels espectadors ballant una cançó molt emotiva, les cançons de l'estiu amb els United Unknown, l'entretemps amb les animacions de Rocío Quillahuaman, Pedro Sánchez a Barcelona i la sèrie definitiva sobre Pere Aragonès.
Altres
Durada: 40'
23.25
Pep
Apunta't el meu nom
És el sant de la Laura i la família vol fer-li una petita festa, però el Josep se n'oblida i se sent molt malament. Mentrestant, el Pep i el Toni acompanyen el Josep al centre de dia, però ell no s'hi vol quedar, fins que coneix la Clara, l'àvia de la Neus, i canvia d'opinió. A més, la mort del Baltasar fa que l'Elena dubti de la seva professionalitat i la visita inesperada de la seva mare no l'ajuda gaire. Finalment, la Joana Maria es torna a instal·lar a casa seva i la del Pep, però no s'imagina que tindrà companyia.
Sèries
Durada: 50'
00.15
Pel·lícula: Barcelona, nit d'estiu
La nit del 18 d'agost del 2012 el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona i va oferir un espectacle únic que no es tornarà a repetir fins d'aquí a uns quants segles. Sota murmuris o a ple pulmó, començant a florir o cap a les acaballes, la mateixa nit hi va haver 346 històries d'amor.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.50
Copa Amèrica
Des de l'Estadi Mané Garrincha.
Esports
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'