Programació TV3

Dimecres, 20 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa analitza com es va gestionar el final d'ETA i l'evolució que ha fet el País Basc en aquesta dècada, amb Paul Ríos, activista per la pau i excoordinador de Lokarri; Ione Goirizelaia, advocada i exdiputada de Bildu, i Gaizka Fernández Soldevilla, cap de recerca del Centre per a la Memòria de les Víctimes del Terrorisme. A continuació, es mostra com els problemes de subministrament d'alguns materials i de matèries primeres afecten la producció i la venda de productes com les joguines. A més, Lídia Heredia conversa amb Sergi Unanue, que acaba de tornar del seu viatge des de Tarifa fins al cap Nord, a Noruega; 7000 quilòmetres amb una bicicleta de bambú.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cachopo amb espinacs
El programa versiona a la seva manera el famós cachopo asturià i el farceix d'espinacs.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Adam no es troba bé per culpa dels nervis que passa a la feina. Més tard, el Dani se l'emporta a fer un volt i l'Adam li comenta que la Marta no el tracta bé. Paral·lelament, la Gemma i el Toni s'expliquen coses dels seus fills i aclareixen que tots dos estan solters. Posteriorment, ell es presenta a Malerei per portar el mòbil que la Gemma s'ha deixat i coneix la Sílvia. L'home s'ofereix a acompanyar-la a portar un objecte a un client i la Sílvia en queda encantada. La Patri continua faltant a classe i s'apunta a dinar amb el Manel i el Vicenç. D'entrada, l'home no li cau bé, però el Vicenç sap generar-li interès i s'adona que la noia és molt intel·ligent.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Joel Díaz explica des del Camp Nou com va ser l'última assemblea de socis del Futbol Club Barcelona. A continuació, Fito Cabrales, cantant i líder del grup musical Fito y Fitipaldis, passa per la secció La televisió és cultura, i Isma Juárez corre la Perrotón, però sense cap gos. A més, Ronald Koeman continua una setmana més a El Koementari; s'ensenyen les millors imitacions dels espectadors a Vull sortir a l'APM?; i Julen Music canta sobre l'emancipació dels més joves.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona
Enguany, Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluiten per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat. La primera parada es fa a l'Eixample, a la Barra del Gourmet, on el xef Marc Grañó beu de la cuina basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat. A continuació, el programa va fins a les Corts per conèixer el restaurant L'Ariadna i en Jordi i per parlar amb la cap de sala, Ariadna Soteras, que, a més de fer el servei de taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable. Més tard, es torna a l'Eixample per visitar La Forquilla. Allà, Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, tot i així, troba temps per fer-ho de manera sostenible. Finalment, l'espai coneix el Contracorrent Bar, al Fort Pienc, un petit local on la sommelier Anna Pla i la seva parella posen sobre la taula els productes del seu hort urbà.
Altres
Durada: 80'
00.05
Joc de cartes
Millor restaurant mexicà de Barcelona
Alguns plats de la cuina mexicana piquen, i alguns dels seus restauradors també. Com el Juan Carlos i el David, del restaurant Maro Azul, que venen a concursar sense callar-ne ni una i disposats a enfrontar-se amb l'experimentada Teresa, del mític Margarita Blue, i amb la seva filla Emma. El tercer restaurant en discòrdia és Anormal, un restaurant de street-food llatinoamericà liderat per un colombià i un mexicà que prometen donar molta guerra.
Altres
Durada: 80'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'