Programació TV3

Diumenge, 17 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Signes dels temps
Fills amb trastorns greus de conducta
L'espai parla dels trastorns greus de conducta, sovint associats al consum de drogues i a altres trastorns de salut mental. Són casos d'alta complexitat en què els fills maltracten els pares i provoquen situacions de violència que destrossen les famílies.
Altres
Durada: 25'
11.25
Diumenge, concert
Gli Incogniti + Amandine Beyer/Il mondo al rovescio, concerts de Vivaldi (II)
L'espai emet concerts commemoratius del 40è aniversari del Festival de Torroella de Montgrí. El grup de música antiga Gli Incogniti, liderat per la violinista Amandine Beyer, experimentada i extravertida, ofereix un programa dedicat a Antonio Vivaldi, amb una recopilació dels concerts que van ser escrits per a les grans celebracions.
Altres
Durada: 50'
12.15
Fake Night
Fake Night amb Sergi López
L'Oriol està content perquè el convidat del seu pròxim programa és l'actor Sergi López. Ell li vol fer una bona entrevista i preparar activitats enginyoses que mostrin un Sergi López mai vist. Així doncs, juntament amb l'Àlex i l'Ann, inicien una exhaustiva tasca de documentació sobre la seva trajectòria vital i professional que els porta a decidir que l'espai s'ha de fer en un entorn que el defineix perfectament: Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 50'
13.05
Polònia
El programa contempla la tornada del rei emèrit a Espanya abans de Nadal. Per això, davant la tensió per les crítiques, el rei Felip VI i la reina Letizia busquen un pla per evitar que Joan Carles I arribi a La Zarzuela. Paral·lelament, per celebrar el Dia de la Hispanitat ha arribat un nou Unvoxing. Santigo Abascal i Javier Ortega Smith reben un nou producte de la fàbrica Santiño: la cabra de la Legió i un joc de productes per decorar-la al seu gust. Mentrestant, a més de la desfilada ja tradicional del 12 d'octubre, es veu una altra desfilada que fa mesos que dura: la de membres de Ciutadans. A més, a hores d'ara ja no deu quedar ningú sense veure la sèrie El juego del calamar, i a Polònia el joc Llum vermella, llum verda comença ara. Els participants s'enfronten a la justícia espanyola i han de sobreviure al jutge Robot, que eliminarà a tothom que no segueixi les seves normes.
Altres
Durada: 40'
13.45
APM? Extra
El programa entrevista una eminència mundial en vacunació. A més, es mostra un raper que cuina; idiotes fans de Star Wars, i les millors fuetades a Això és el Bronx.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Una història de Salzburg
El Freddie és un jove austríac de Salzburg que sempre ha seguit el camí que li ha marcat el seu pare. La tradició familiar diu que s'ha de dedicar al món de les finances, però la seva passió és la música clàssica i destaca com a compositor. No obstant això, tot canvia amb l'arribada d'una nord-americana jove i alegre, l'Annabelle, que fa trontollar el món del Freddie.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: La música del silenci
Biopic sobre el tenor i músic italià Andrea Bocelli. Malgrat haver nascut amb un greu problema de vista que va acabar en ceguesa, Bocelli va superar tota mena d'obstacles, guiat per grans ambicions cap a la seva passió, la música.
Pel·lícules
Durada: 130'
19.45
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 5'
19.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
30 minuts
Inclou Taules parades
Altres
Durada: 50'
23.05
Germans
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 90'
00.35
La comunitat
Impossibles
No hi ha res impossible. Impossible és una paraula inventada. Això ho va dir el boxador Muhammad Ali, i la seva frase va ser tan afortunada que va acabar convertida en eslògan publicitari. Però el seu discurs tenia més rerefons que l'Impossible is nothing. El programa es dedica a parlar d'impossibles i, per fer-ho, es parla amb persones que un dia van decidir que no hi havia res impossible, es van atrevir i ho van fer. Bibiana Ballbè entrevista Araceli Segarra, la primera dona que va arribar al cim de l'Everest el 1996. Posteriorment, l'expert en neuroeducació David Bueno explica com es comporten el cos i el cervell quan se surt de la zona de confort i es fa el que semblava que era impossible. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 30'
01.05
Pel·lícula: Una convidada perillosa
L'Amy, una jove estudiant, no té cap lloc on passar les vacances d'hivern, per la qual cosa la seva amiga Christine no dubta a convidar-la a casa seva amb la seva família. Però el que comença sent una situació de somni s'acaba convertint en un malson.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'