Programació TV3

Divendres, 25 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista l'exconseller Jordi Turull, després de sortir de la presó amb l'indult, aquest dimecres. Després, es parla amb Isabel Alonso, presidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament, sobre l'entrada en vigor de la llei de l'eutanàsia. També passen pel plató del programa el director del Festival Grec, Francesc Casadesús, i l'actor i director Julio Manrique, que diumenge estrena l'espectacle que obre el festival. A més, Liliana Arroyo i Carles Fernández fan un repàs de l'actualitat del dia. Se sap com ha vist la setmana dels indults Toni Martínez, a L'art de la política. Finalment, el programa té les recomanacions de lectures d'Anna Guitart.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Berlina farcida de xocolata
La berlina és un dolç alemany que, amb el temps i per mèrits propis, s'ha estès a molts altres llocs. Jazmín explica com fer-lo a casa.
Altres
Durada: 20'
16.05
Cuines
Galetes de conyac
Avui es fan unes galetes bastant adultes, i no només perquè porten conyac, sinó també perquè s'hi posa una cobertura dolça i picant alhora, amb salsa tabasco i pebre negre. Per als menys atrevits, també es deixa l'opció de fer galetes sense cobertura.
Altres
Durada: 25'
16.30
Com si fos ahir
La Pili i l'Andreu tenen una ecografia rutinària. L'Andreu proposa a en Manel si ell i la Patri voldrien ser els padrins de la futura criatura. A l'ecografia hi haurà una sorpresa. L'Eva carrega contra en Litus pel fet d'haver-se tancat a casa i per com li va parlar. Però no es conformarà amb això. La Marta i en Quim descobreixen que tornen a faltar diners a la caixa. Amb l'ajuda d'en Jordi, la Marta para una trampa a la Patri, però la noia no hi cau. L'Anna i en Juli viuen un moment de felicitat, després de la reconciliació del dia anterior. La parella se'n va de revetlla amb la Sílvia i la Gemma, però s'hi presenta en Jordi i les coses es compliquen.
Sèries
Durada: 35'
17.05
Pel·lícula: Innocència tràgica
Al Nadal del 1954, Rachel Argyll, una dona de l'alta societat britànica, és assassinada. Durant la investigació, la policia troba les empremtes del seu fill adoptiu, el Jack, que és arrestat i condemnat pel crim. Divuit mesos després tot queda en entredit quan els Argyll reben la visita del doctor Arthur Callgary, un desconegut que afirma que el Jack no va cometre l'assassinat.
Pel·lícules
Durada: 185'
20.10
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La gran pel·lícula: El vel pintat
Londres, segona dècada del segle XX. Walter Fane, bacteriòleg de professió, cau rendit als peus de la Kitty, una de les filles d'una acomodada família anglesa. Malgrat que el pla és precipitat, tots dos decideixen casar-se i traslladar-se a Xangai, on es capbussen en l'ambient de la societat colonial britànica i coneixen el vicecònsol anglès Charles Townsend.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.25
Pel·lícula: Box 27
Un vincle molt fort uneix el Vincent amb el seu fill Tom, de 10 anys, a qui cria sol. Però una dolorosa realitat s'oculta darrere de la seva felicitat: tots dos viuen en una precarietat extrema, aixoplugats a la cotxera d'un estacionament subterrani. Quan els serveis socials s'assabenten d'aquesta situació, pare i fill corren el risc de ser separats.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'