Programació TV3

Dimecres, 21 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa analitza les decisions transcendentals sobre clima i economia que s'han de prendre tant a la cimera mundial d'aquesta setmana organitzada per Biden com en el repartiment de fons europeus. Se'n parla amb Mar Reguant, professora d'Economia Ambiental a la Northwestern University de Chicago, que ha assessorat el govern francès i el català. A més, se li pregunta al rector de la UAB i president de l'associació que uneix les universitats públiques, Javier Lafuente, per les reivindicacions dels estudiants en les protestes d'aquests dies i pels plans de futur de les universitats. Més tard, es parla de futbol femení, de la primera generació de dones futbolistes professionals, amb l'estrella del Barça Aitana Bonmatí i la periodista Danae Boronat. Després, el metge anestesiòleg Juan Fernández-Candil explica l'estudi en què han pogut determinar el moment exacte en què es deixa d'estar conscient en una anestèsia i l'acompanya Sara Zarzoso, una de les voluntàries que ha participat en les proves.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Llobarro amb patates
Un llobarro amb patates és un plat de diumenge, no tant pel llobarro com per les patates. Les patates al forn s'impregnen del suc del peix i passen a ser d'una categoria superior. Aquesta és la raó de ser d'aquest plat.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Després de la separació de la Xesca, el Quim i la Cati s'uneixen més que mai i es confessen l'amor que es tenen, a més de mantenir-se ferms en la idea de demanar-li al Marc que se'n vagi de casa. Paral·lelament, el Simon continua amb la seva estratègia d'aproximar-se a la Sílvia, i l'Eulàlia té por que vulgui aconseguir estafar-la sense comptar amb ella. Mentrestant, el Manel presenta la Joana a la Patri, però la trobada no acaba d'anar bé. Més tard, el Manel li confessa a l'Andreu que li ha sabut greu com s'ha comportat la seva àvia. L'Andreu, per part seva, tranquil·litza el seu fill en presència de la Patri.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Alguna pregunta més?
Joel Díaz parla de tot amb la cantant Bad Gyal a Díaz de fúria. Potser s'animen a ballar trap. A més, Isma Juárez fa manualitats amb Jordi Cruz, el mític presentador d'Art Attack, i l'escriptora Brigitte Vasallo passa per La televisió és cultura per fotre canya al masclisme. També es descobreixen els fanàtics del vermut amb Rocío Quillahuaman, se segueix l'evolució de les converses per formar govern i Miguel Bosé torna a sorprendre.
Altres
Durada: 35'
22.45
Nexes
Estimar
Al llarg de la vida, s'estima molt. Els pares, la família, les parelles, els amics, les mascotes, la naturalesa... L'amor té moltes cares i diverses formes. Es pregunta qui estima en secret, qui ha patit la part fosca de l'amor, qui viu encara avui l'amor de la seva vida, qui faria qualsevol cosa per amor, qui vol però no vol enamorar-se o qui ha viscut una història d'amor de pel·lícula.
Altres
Durada: 100'
00.25
Quan arribin els marcians
Un Sant Jordi marcià
Aquest Sant Jordi torna a ser estrany. Hi ha quatre autores que no oblidaran aquest 23 d'abril, ja que hi irrompen havent signat un llibre avalat per algun premi destacat: Anna Gas, Pol Guasch, Irene Pujadas i Laia Viñas. Els marcians, camuflats en un exemplar de L'ala esquerra. Encegador I, han arribat als prestatges de la llibreria La Irreductible, de Lleida, que es va inaugurar en plena pandèmia. A més, Martí Sales presenta Aliment, un diccionari atípic i extraordinari amb 27 entrades d'incomptables gèneres literaris i sabors.
Altres
Durada: 25'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'