Programació TV3

Dilluns, 8 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Tires de bacallà
El bacallà fresc i la nyàmera són grans aliats de la butxaca i del paladar. L'espai ensenya com cuinar-los amb un fish&chips a la catalana.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel, després d'haver-li confessat la veritat a la Noe, espera que el perdoni, però ella té clar que l'hi ha feta molt grossa. Paral·lelament, l'Anna reconeix que el Juli li va agradar de debò, però l'Ivan la vol convèncer perquè esborri el seu contacte. L'Andreu, d'altra banda, cuida la Pili, que encara està moixa perquè li va venir la regla. Finalment, en un dinar amb l'Eva i el Jordi se sent pressionada i retreu a l'Andreu que no ho hagi escampat.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Frederica Montseny, la dona que parla
En plena guerra civil espanyola, la influència de l'anarcosindicalisme porta Frederica Montseny al govern de la república. Ella ho accepta a contracor per evitar l'auge del feixisme i esdevé la primera dona ministra d'Espanya i d'Europa. Acabada la guerra, Montseny ha d'exiliar-se a França, on s'enfronta a un judici d'extradició que posa a prova les seves fermes conviccions. Si el perd, ha de tornar a l'Espanya franquista per ser executada. Frederica ha de decidir llavors entre anar en contra de les seves conviccions o conservar la vida.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
X
Violència
La Mònica i la Marina parlen sobre la mirada més fosca dels denominats fills sans del patriarcat, i recorden com la història ha perpetuat la violència contra les dones en nom de la veritat i la ciència. A continuació, es prenen un Bloody Mary i expliquen les agressions que han patit. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 15'
23.55
Quan arribin els marcians
Ni un pas enrrere
L'espai es dedica a denunciar les dificultats a les quals han de fer front les dones en un món encara desigual. L'escriptora Najat El Hachmi parla d'El lunes nos querrán, la seva nova novel·la, guanyadora de l'últim Premi Nadal. El seu protagonista és una noia de l'extraradi de Barcelona d'una comunitat opressiva cap a les dones, una comunitat que ella decideix desafiar. També participa en el programa Raquel Córcoles, coneguda com a Moderna de pueblo, historietista que en el seu últim llibre, Coñodramas, relata una sèrie d'històries de dones amb el paper de secundàries, com també ho són les preocupacions que tenen. Finalment, l'espai coneix a la cantautora i pianista Gemma Humet, que recentment ha publicat el disc Màtria.
Altres
Durada: 35'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'