Programació TV3

Diumenge, 7 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Signes dels temps
Acollida a dones sense llar
Creix el nombre de dones sense llar arran de la greu crisi provocada per la COVID-19. La Charo i la Maria han trobat acollida a La Llavor, un centre pioner que s'ha creat tenint en compte la perspectiva de gènere. El centre és finançat per l'ajuntament de Barcelona i gestionat per Sant Joan de Déu Serveis Socials.
Altres
Durada: 25'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 70'
12.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
13.15
Polònia
Avui, el programa presenta Monàrquicament, la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola, i el rei emèrit Joan Carles protagonitza el musical de la setmana amb la cançó Jo vull ser rei, del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita. A més, després del Barçagate, Bartomeu sorprèn a ritme de la cançó de Doraemon i es descobreix qui té realment la butxaca màgica. Des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revela la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom. Mentrestant, des de la CUP, Eulàlia Reguant i Carles Riera preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès. Finalment, l'actriu Victòria Abril interromp la roda de premsa de Josep Maria Argimon amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé, i Pedro Almodóvar, cansat de la bogeria dels seus actors, intenta crear un nou elenc amb els polítics catalans.
Altres
Durada: 40'
13.55
APM? Extra
Avui, els tres candidats a la presidència del Barça expliquen els seus projectes. A més, es fa un homenatge a El col·lapse. Més tard, es pot veure Miguel Bosé i les vacunes, ocells que canten malament i, finalment, ve un convidat molt especial.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Tarda de cine: Operació a Damasc
En plena Guerra Freda, un espia veterà és enviat a Síria per treure un científic i la seva família fora de Damasc. Als pocs dies de la seva arribada descobreix que l'estan seguint i que un grup d'homes intenten matar-l'ho.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.15
Tarda de cine: Arma letal IV
La parella de policies formada per Martin Riggs i Roger Murtaugh torna a la càrrega per enfrontar-se a un cap de la màfia asiàtica que ha estès les seves activitats a Los Angeles. En la investigació els ajuda un jove agent responsable dels maldecaps familiars del Murtaugh, ja que ha deixat embarassada la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
19.45
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.45
E21 Eleccions FCB. El sondeig
Maria Fernández Vidal mostra el resultat del sondeig de TV3, realitzat per l'empresa GfK a través de milers d'entrevistes entre els socis del Barça, amb una recreació virtual del Camp Nou. Les entrevistes del sondeig també inclouen qüestions d'actualitat, que serveixen per conèixer l'estat d'opinió de la massa social barcelonista.
Altres
Durada: 15'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Un dret en venda
Documentals
Durada: 55'
23.00
E21 Eleccions FCB. Els resultats
L'espai aborda els resultats de la jornada electoral a la presidència del FC Barcelona, en la qual Joan Laporta, Víctor Font o Toni Freixa es proclama nou president de l'entitat. La informació es completa amb entrevistes als protagonistes, una anàlisi de les dades llançades en les urnes i un debat sobre els reptes més immediats que afrontarà el nou president.
Altres
Durada: 120'
01.00
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'