Programació TV3

Diumenge, 9 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Signes dels temps
Dones a l'Església i cooperativa Amiga
Entrevista a la religiosa catalana i reconeguda biblista Núria Calduch-Benages, secretària de la Pontifícia Comissió Bíblica i membre de les missioneres de la Sagrada Família de Natzaret. Parla de les dones a l'Església, del difícil accés al diaconat femení i de la discriminació històrica de les dones per raons de gènere.
Altres
Durada: 25'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
13.10
Polònia
El programa viu la victòria d'Isabel Díaz Ayuso a les eleccions madrilenyes a ritme de C. Tangana. Pablo Iglesias protagonitza Tú me dejaste de votar després dels mals resultats electorals i d'anunciar que deixa la política, i Carlos Carrizosa i Inés Arrimadas preparen l'enterrament del partit, després de perdre tots els diputats a les eleccions. A més, el programa s'endinsa en la vida més íntima de Pere Aragonès i Elsa Artadi a Pactimoniades, la sèrie dels pactes entre Junts i Esquerra. També se sap qui ha estat l'afortunat que ha guanyat el premi més esperat de l'any: una reserva per sopar en un restaurant. I és que per fi s'acaba el toc de queda.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana es descobreix que una fondue de formatge es pot convertir en un autèntic malson. A més, Díaz Ayuso continua parlant de llibertat, l'expresident del Barça Joan Gaspart és cola en un concurs de la tele, es fa un homenatge a Cobra Kai i es presenta un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Gravity
La doctora Ryan Stone, una brillant enginyera especialitzada en Medicina, participa en la seva primera missió en un transbordador, amb el veterà astronauta Matt Kowalsky, al comandament del seu últim vol abans de retirar-se. En un passeig espacial aparentment de rutina es desencadena el desastre. El transbordador queda destruït, i la Stone i el Kowalsky están completament sols, units l'un a l'altre donant voltes en la foscor. El terrible silenci els indica que han perdut qualsevol vincle amb la Terra i qualsevol possibilitat de rescat. A mesura que la por esdevé pànic, cada glopada d'aire consumeix el poc oxigen que queda. L'únic camí a casa només es pot trobar endinsant-se més i més en l'aterridora extensió de l'espai.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.05
Tarda de cine: Temps de pioners
Durant la Guerra Freda, els russos planegen enviar un home a l'espai. El pilot militar Pavel Belyayev i Alexei Leonov estan llestos per a la missió, però han d'enfrontar-se a molts obstacles i perills.
Pel·lícules
Durada: 140'
19.25
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 35'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Inclou Cotxes nets, bateries brutes
Altres
Durada: 50'
22.50
El judici
Relat de violència
A falta de la declaració de centenars de testimonis, les defenses continuen sostenint que tant la Fiscalia com el jutge instructor es van basar en un relat inventat per justificar l'acusació pel delicte de rebel·lió. La negativa del Tribunal a contrastar les declaracions de policies i guàrdies civils amb els vídeos del 20-S i de l'1-O obliga les defenses a protestar contínuament, i el judici es tensa cada cop més.
Documentals
Durada: 70'
00.00
Pel·lícula: Cançó per a tu
Barcelona, 1965. La Laia estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa als matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis i compon cançons durant el temps lliure. A més, la Laia acaba de començar a sortir amb l'Ignasi, estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme. El problema és que no suporta el millor amic de l'Ignasi, el David, un nen superficial de casa bona. Però el David no és qui sembla.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 160'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'