Recordant Joan Ribas i Feixas

Recordant Joan Ribas i Feixas

Veí del Barri Vell de Girona, que de nen havia acompanyat el Tarlà

Un record per a en Joan Ribas

Un record per a en Joan Ribas

En Joan i jo vàrem néixer i créixer al número 33, tercer pis, de la Rambla de Girona. I no, no érem germans, només veïns de replà, però ens estimàvem com si ho fóssim. Ho compartíem gairebé...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Mollet de Peralada

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Sílvia Puig Mitjans 67 Biure 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 67 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Biure. Vídua de Josep Nicolàs Bellido i deixa dos fills. Actes de comiat, demà, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Ana Maria Guardiola Llauró 80 Figueres 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 80 anys. Era natural de Capmany i vivia a Figueres. Casada amb Eugeni Llosa Pagès i deixa una filla. Exèquies, demà, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia de Capmany.
Dolors Bramon Gironella 90 Borrassà Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era natural de Crespià i vivia a Borrassà. Vídua de Josep Comamala Marçé. Incineració, avui, a les 12 del migdia, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.
Antonio Martínez Zamora 92 Roses 24/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 92 anys. Vivia a Roses. Estava casat i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Roses.