El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sitges

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Plugims Clarianes Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 010045502520
Cota de neu (m) 025002300250024002300
T. màxima (ºC) 262525252525
T. mínima (ºC) 171616161616
Vent 10 km/h S 10 km/h N 10 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i a la tarda núvols al nord

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i durant bona part de la jornada en punts del litoral central i nord. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i en altres punts de l’interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat. Durant la tarda s’esperen precipitacions aïllades al quadrant nord-est. Seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La temperatura mínima baixarà lleugerament en general i moderadament a l’interior. Per la seva banda, la màxima serà semblant al litoral i prelitoral central i baixarà lleugerament a la resta. Bufarà mestral a les Terres de l’Ebre i tramuntana a l’Empordà.

La mar: Hi haurà maror amb zones de forta maror al llarg del litoral català.

Demà: A partir del migdia s’esperen ruixats a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral central, i a partir del vespre també són probables al Camp de Tarragona. Seran d’intensitat entre feble i moderada i aniran acompanyats de tempesta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET