El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Pluja forta Pluja Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 100100450204565
Cota de neu (m) 200020002000016001200600
T. màxima (ºC) 17161817161312
T. mínima (ºC) 15151211111210
Vent 20 km/h E 20 km/h NE 10 km/h NE 0 km/h C 5 km/h O 5 km/h SO 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges més extenses i abundants

S’espera precipitació d’intensitat feble i puntualment moderada al litoral i al prelitoral, sobretot als dos extrems. Localment podrà anar acompanyada de tempesta. A més, plourà de manera més dispersa a la resta del territori. S’acumularan quantitats de precipitació entre poc abundant i abundant al litoral i al prelitoral, si bé a l’extrem sud i nord del territori és probable que localment sigui extremament abundant. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.000 metres. Temperatura mínima entre moderadament i lleugerament més alta i màxima semblant o lleugerament més baixa.

La mar: De maror a forta maror a tota la zona marítima.

Demà: S’espera precipitació d’intensitat entre feble i moderada al litoral i al prelitoral, sobretot a l’extrem nord-est al llarg del dia i a l’extrem sud de matinada. Localment podrà anar acompanyada de tempesta. A més, a la resta del territori és possible precipitació feble fins a mig matí i és probable a partir d’aleshores. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima semblant.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET