El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Pluja i clarianes Plugims Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 3515055706560
Cota de neu (m) 0002600260025002500
T. màxima (ºC) 27292827252525
T. mínima (ºC) 20201819191918
Vent 15 km/h S 10 km/h O 15 km/h SO 15 km/h SO 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més núvols i pluja al nord-oest

Arribaran núvols alts i mitjans per l’oest que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A més, durant la segona meitat del dia creixeran algunes nuvolades en punts de muntanya de la meitat oest. Al final del dia se’n tornaran a formar, tot i que més centrades en punts del litoral i prelitoral. És probable alguna precipitació de distribució irregular i d’intensitat feble o localment moderada durant la primera meitat del dia, especialment al quadrant nord-oest. A més, durant la segona meitat de la jornada s’espera algun ruixat entre feble i moderat a la meitat oest, més probables en zones de muntanya. Temperatura lleugerament més alta, tant mínima com màxima.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a la Costa Brava i en punts de la depressió Central. No s’espera precipitació. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. La temperatura màxima serà similar o baixarà de forma lleugera.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET