El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Arbúcies

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Plugims Ennuvolat Ennuvolat Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 8510010504575
Cota de neu (m) 1300800018009001000
T. màxima (ºC) 121111151112
T. mínima (ºC) 2-1-251-1
Vent 0 km/h C 5 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats al final del dia

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir del migdia la nuvolositat augmentarà de nord-oest a sud-est i quedarà cobert o molt ennuvolat arreu a partir de mitja tarda. Al final del dia s’obriran clarianes per l’oest, tret de al vessant nord del Pirineu, i la nuvolositat es farà més compacta en punts del litoral i el prelitoral de la Costa Brava. A partir del migdia s’espera precipitació feble i minsa al Pirineu i Prepirineu, sobretot al vessant nord, i és possible en altres indrets del país al final del dia. Temperatures sense canvis importants.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Al llarg del dia estarà cobert al vessant nord del Pirineu i entre molt ennuvolat i cobert a la resta de l’extrem nord de la serralada. A la resta estarà mig o molt ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors la nuvolositat es trencarà i quedarà serè o poc ennuvolat, tot i que en punts del litoral i prelitoral la nuvolositat es mantindrà tot el dia. Al vessant nord del Pirineu s’esperen nevades tot el dia, i fins a primera hora de la tarda no es descarten ruixats aïllats a qualsevol punt. Temperatures en descens lleuger o moderat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET