Jordi Grau

Jordi Grau

Producte de proximitat

La setmana passada vaig seguir amb un cert interès cap a on portava una informació, correcta, sobre el fet que Llet Nostra embotellés a partir d’ara en una planta de Llet Pasqual de Gurb. El problema...

Una vaga d’escombriaires

A Salt patim els efectes d’una vaga de recollida d’escombraries. He intentat esbrinar els motius que han portat als treballadors contractats per l’empresa concessionària FCC Medio Ambiente a fer...

Reflexions nadalenques

Nadal és sinònim de retrobament familiar, tot i que hi ha qui decideix viatjar aquestes dates, potser per estalviar-se’l. Però la majoria de la gent viu intensament la diada d’avui. Alguns, per...

Un club que fa ciutat

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí no s’entendria sense la ciutat de Girona, però tampoc la ciutat no s’entendria sense la petja que des de fa més d’un segle ha deixat el Grup a la ciutat....

Estadística feta emoció

Va ser un matí de nostàlgia i emoció. A la Pineda de Sant Gregori, dissabte passat, es va aplegar el bo i millor que ha tingut el futbol gironí de les darreres dècades per la presentació del llibre...

Dos Nadal cara a cara

Rafel Nadal ha tret nou llibre. Quan s’esborren les paraules és la tercera part de la trilogia familiar que va començar el 2012 amb Quan érem feliços i que va continuar amb Quan en dèiem xampany....

La Bernadeta d’en Mateu

En Mateu Ciurana és un històric de la ràdio gironina, el que vol dir que ja té una certa edat. La ràdio gironina ha donat grans veus, des de la Francina Boris a en Jaume Teixidor, per posar dos extrems...

Tornar a llegir Pairolí

Miquel Pairolí hauria complert 66 anys el 9 de desembre i de ben segur que si un cruel càncer no se l’hagués emportat jove, amb 55 anys, el 6 de juliol del 2011, hauria escrit articles, llibres i...

Els crims de Susqueda

Diuen que un periodista no ha de ser mai protagonista de la notícia i cal estar-hi d’acord, però hi ha vegades que la feina d’un periodista cal destacar-la perquè aporta i aporta molt. Als qui coneixen...