Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Montseny

Dimecres, 19 maig 2021

Vilablareix

18.30. Can Gruart. Xerrada Estratègies per millorar el benestar davant la Covid-19.

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Nous reptes a l'Orient Mitjà, a càrrec de Massoud Sharifi. Dins el cicle Entendre l'Orient Mitjà d'avui: conflictes i reptes.

19.00. CaixaForum. Conferència Quin serà el futur de Pixar dins del nou Disney?, a càrrec d'Elena Neira, llicenciada en Dret i Comunicació Àudiovisual.

19.30. Casa de Cultura. L'Associació Gironina d'Amics de la Mar organitza la conferència Treballar,  viure (i morir) en un vaixell marcant (s. XVIII-XX), a càrrec del Dr. Enric Garcia Domingo, director general del Museu Marítim de Barcelona.

Dijous, 20 maig 2021

Sant Gregori

10.00. Centre cívic. Xerrada amb el títol Gestió emocional davant la pandèmia Covid-19,  a càrrec de la psicòloga Paula Llorens. Dins el cicle Impacte psicològic de la Covid-19.

Girona

18.00. Centre Cultural La Mercè. Xerrada-conversa amb Vicenç Viaplana, paral·lela a l'exposició de la seva obra La veritable il·luminació no brilla.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada Córrer i viatjar: 100 històries del córrer, a càrrec de Xavier Bonastre. Dins el 8è cicle de primavera de xerrades sobre viatges A la carretera.

19.00. Teatre municipal. Conferència Sant Feliu de Girona, una obra de llarg recorregut. De catedral i col·legiata a parròquia i basílica, a càrrec de Pere Freixas, historiador de l'Art. Dins el cicle Girona. Catedrals, esglésies i convents (II).

19.30. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Aproximació a l'òpera El llac dels cignes, de Txaikovski, a càrrec de Pol Avinyó.

Divendres, 21 maig 2021

Olot

19.00. Casal Marià. Conferència Ens serveix de res un gra de pol·len que no fa la funció reproductora?, a càrrec de Jordina Belmonte Soler, doctora en Ciències Biològiques.

Porqueres

19.00. Biblioteca Carles Fontserè. Diàleg intergeneracional entre Sebastià Bennasar, autor d'El rei de la Cerdanya, i Alba Sabaté, autora de Galetes de mel i gingebre. Dins el cicle A Porqueres parlem de literatura.