Xantal Llavina entrevista Gaspar Hernàndez

De ben jove, Gaspar Hernàndez va decidir que treballaria a la ràdio. Amb onze anys va començar a l’emissora del seu poble, a la vall d’en Bas, i anys més tard es convertiria en una de les veus...

Nicole Millar entrevista l’artista Hanse Cora

Nicole Millar ha entrevistat, avui a L’Hora d’Anglès, l’artista Hanse Cora. Cora utilitza l’’street art’ per transmetre valors i conceptes polítics. Un dels seus darrers projectes va ser...

Acord de les meses del Congrés i del Senat per convocar el concurs públic per triar als membres del Consell d’Administració de RTVE

El Congrés dels Diputats no ha aconseguit completar avui la renovació del Consell d’Administració de RTVE transitori, ja que cap dels candidats proposats pels grups en el Senat han aconseguit la majoria...

L’anàlisi de la reunió Torra - Sánchez a ‘L’illa’

Xevi Sala, Marina Bou, Joan Solé, Meius Ferrés i Roger Heredia a la taula d’avui

Xantal LLavina entrevista Oriol Amat

Resumir breument el currículum acadèmic i professional d’Oriol Amat és impossible. És catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra i presideix l’Associació...

El Congrés culminarà la renovació de RTVE després de la falta d’acord en el Senat

El ple del Senat ha rebutjat avui als quatre candidats proposats pel PSOE, Units Podem i PNB per formar part del Consell d’Administració de RTVE perquè cap d’ells no ha aconseguit la majoria absoluta...

‘Stay Focused’, el nou disc d’Edna Sey

Avui Nicole Millar ha entrevistat la cantant Edna Sey. Acaba de publicar Stay Focused, un disc de temes que dansen entre el soul, el funk i els ritmes africans. L’entrevista ja està disponible al web....

Perfums i olors a L’Hora d’Anglès amb Jimmy Boyd

Jimmy Boyd és un dels perfumistes amb més renom de casa nostra. Marcela Topor l’ha entrevistat, aquest dimecres, a L’Hora d’Anglès. Boyd ha explicat quin procés segueix per crear les seves fragàncies,...

L’acostament dels presos a ‘L’illa de Robinson’

Jordi Grau, Elvira Duran, Marta Brik i Miquel Riera a la taula d’avui