Gastronomia / Actualitat

L’APUNT

La cuina com a element cultural

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu de professionals de la cuina i de la restauració que des del 1995 promociona la qualitat gastronòmica del territori com una destinació gastronòmica de...

La gastronomia de Catalunya, al dossier d'El Punt Avui

Suplement de vuitanta pàgines amb el diari de diumenge

Auge de les dietes saludables i les fires al territori

gastronomia

Els Roca obtenen el bronze en el llistat dels millors

Eleven Madison Park aconsegueix el tron i l'Osteria Francescana queda en segon lloc

El Tickets dels Adrià puja del 29 al 25

The World's 50 Best celebrarà 15 anys el 27 de juny a Barcelona

Com podem innovar?

Adrià propugna que es faci un pla estratègic global sobre la innovació

Junqueras, que parla de sectors que ja funcionen bé, en seria partidari

Polític i xef conversen sobre creativitat i futur al CosmoCaixa

Gastronomia

Samfaina gironina al Liceu

El restaurant barceloní Òpera Samfaina ofereix fins a Setmana Santa cinc plats emblemàtics de les comarques de Girona

Entre les propostes hi ha el fricandó de la mare dels germans Roca i el trinxat de Josep Maria Massó

DIES DE VI I ROSES
@MariJoJordan

Modernisme en clau 'millennial'

Berasategui i Espinosa ideen un menú adaptat a l'entorn artístic de la Fonda España

Entre les creacions, sorprèn el plat mariner que amaga una rèplica del mural de les belles sirenes de Ramon Casas

DIES DE VI I ROSES

L'estrella més verda dels fogons

El juny del 2015 Xavier Pellicer obre la seva nova proposta de restaurant verd de referència a Barcelona i el novembre del 2016 la Guia Michelin el reconeix amb una cobejada estrella en la guia del 2017....

DIES DE VI I ROSES
@MariJoJordan

Un festival creatiu amb vidre reciclat

El Celler de Can Roca treballa en un projecte de reciclatge d'ampolles artístic i solidari

El plat ‘Bosc plujós' de Jordi Roca s'obre a sabors insospitats

Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.