Societat

IOLANDA BUSTOS

Xef del Restaurant la Calèndula

“Estem preocupats per saber què espera el client de nosaltres”

“Estem preocupats de com serà la tornada i què espera el client de nosaltres. Per això ja estem dissenyant plats de la carta i estudiant com ho podrem fer perquè els nostres clients puguin disfrutar els plats de La Calèndula des de casa. I, mentrestant, aprofito per fer feina d’administració i treballo en la reedició del llibre que vaig fer el 2009 afegint-hi noves receptes. A més tiro davant el diari de la cuina recol·lectora que vaig començar a escriure l’any passat i faig un parell de directes a la setmana a Instagram.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fatiga pandèmica

barcelona
Solidaritat

Un xoc de realitat

banyoles

Ganes de Nadal

barcelona

La Fundació Pallach obre els premis al món empresarial

PALAFRUGELL

Covid-19, una oportunitat

barcelona
IÑAKI COMAS
BIÒLEG I INVESTIGADOR DE L’INSTITUT DE BIOMEDICINA DE VALÈNCIA-CSIC

“La Franja va fer d’altaveu per a l’expansió de la Covid”

Barcelona
Els Mossos desmantellen  un punt de venda de droga fortificat a Barcelona
societat

Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga fortificat a Barcelona

societat

La temporada de calçots alça el teló enmig d’incertesa per la pandèmia

Barcelona posa l’accent en el comerç i la cultura

barcelona