Societat

Societat

La DO Tarragona espera un 10% més de verema enguany

La DO Tarragona espera aconseguir en la verema d’enguany un augment de la producció d’un 10% respecte de la del 2018, qualificada d’“una mica justeta” pel president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré. La majoria de cellers de la DO començaran la collita l’última setmana d’aquest mes, si bé en alguna finca de la Ribera d’Ebre de varietats primerenques ja ha arrencat. Les bones previsions són conseqüència de les pluges de l’hivern i la primavera, i, malgrat que els darrers mesos han estat secs, els xàfecs de la setmana passada han fet créixer el raïm una mica més. Una altra raó que explica les bones perspectives és la marinada, el vent típic del Camp de Tarragona. “Aporta humitat i frescor encara que hi hagi sequera”, ha explicat Ferré a l’Agència Catalana de Notícies. Això fa que es redueixi l’estrès hídric de les plantes en els períodes més càlids. Des del consell regulador esperen passar dels 12 milions de quilos de l’any passat a uns 14 milions, que permetran omplir uns dos milions d’ampolles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els estudiants de la UdG mantenen el bloqueig a bona part de les facultats

Girona

Barcelona prohibeix durant un any obrir nous locals de joc i apostes

Barcelona

Denunciat penalment un conductor per circular a 192 km/h per la C-14

Lleida

Els Mossos investiguen la mort d’una dona a Tarragona

Barcelona

Un tren xoca amb un arbre talat intencionadament entre la Garriga i les Franqueses sense provocar ferits

La Garriga

Els alumnes prenen la UdG i impedeixen fer classes

girona

La gestió mèdica dels aldarulls, “més difícil” que la dels atemptats

Barcelona
Campanya dels farmacèutics per conscienciar sobre la importància de la recepta
Societat

Campanya dels farmacèutics per conscienciar sobre la importància de la recepta

DANILO CHAMMAS
ADVOCAT QUE TREBALLA PER LA PRESERVACIÓ DELS DRETS HUMANS I MEDIAMBIENTALS A BRASIL

“Hi ha un model de progrés que porta la humanitat a la destrucció”

Sant boi de llobregat