Programació Cuatro

Divendres, 21 febrer de 2020
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 80'
08.20
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en les que tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 55'
09.15
El concurso del año
Cada dia una parella diferent de concursants participa en el concurs intentant endevinar l'edat de set persones, fent servir la seva intuïció i l'ajuda de diverses pistes. Parteixen amb 50.000 euros inicials, xifra que va disminuint a mesura que s'acumulen els errors i amb un cronòmetre que corre en contra d'ells.
Altres
Durada: 60'
10.15
Alerta Cobra
Animales salvajes
El Ben es veu involucrat en una persecució perillosa per carretera. Gràcies a la seva intervenció, un home perseguit per un gàngster finalment aconsegueix escapar-se. Aquest noi necessita tornar al seu cotxe, que té una càrrega poc habitual, un porc domèstic.
Sèries
Durada: 45'
11.00
Alerta Cobra
Decisión solitaria
El Semir, el Chris i els seus companys de feina estan ajudant oficialment l'Oficina Federal d'Investigació Criminal. L'objectiu de l'operació és capturar Roman Zysen, el cap d'una banda internacional especialitzada a robar limusines exclusives.
Sèries
Durada: 45'
11.45
Alerta Cobra
Cobra, encargaos vosotros
En el seu 20è aniversari, el Semir té un nou company, el jove Paul Renner. El Semir de cop i volta ha de témer per la seva pròpia vida. Té una estella de metall atrapada dins del cap.
Sèries
Durada: 130'
13.55
El concurso del año
La Cristina i la Vanesa són amigues i arriben al programa des de la localitat alacantina d'Elda amb moltes ganes d'endur-se el diners del premi per poder complir el seu somni: viatjar al Carib.
Altres
Durada: 65'
15.00
Noticias Cuatro deportes
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 25'
15.25
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.45
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 75'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 35'
17.35
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 75'
18.50
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
19.00
Las tentaciones de Mujeres y Hombres y Viceversa
Els protagonistes de La isla de las tentaciones visiten el plató per comentar les últimes novetats de la seva vida, explicar com es troben sentimentalment i revelar alguns detalls inèdits de la seva participació al programa de telerealitat.
Altres
Durada: 90'
20.30
La habitación del pánico
Espai en el qual es repassen, amb humor i diversió, les notícies de la crònica social interconnectant tot l'univers de Mediaset Espanya.
Altres
Durada: 55'
21.25
First Dates
Es rep el Juan, aficionat a les motos de 34 anys que té una cita amb l'Iracema, una portuguesa establerta a Girona a qui li encanta el món del motor. Un altre dels convidats de la nit és el Fernando, un jove de 27 anys que arriba al restaurant de l'amor decidit a gaudir de la seva cita. Sopa amb l'Amanda, una auxiliar administrativa de 22 anys a qui li agrada practicar esports de risc. A més, el Lionel, un jove de 25 anys, acudeix al programa a la recerca d'una noia elegant. Potser la Laura, una estudiant de Psicologia, sigui la persona adequada per a ell.
Altres
Durada: 35'
22.00
El blockbuster: El cuaderno de Sara
Des de fa anys, la Laura busca la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni a l'ONG per a la qual treballa, ni a l'ambaixada tenen notícies del seu parador, fins que apareix una foto de la Sara en un poblat miner de l'est del país africà. La Laura decideix viatjar a Kampala per, des d'allà, iniciar un perillós viatge al cor d'Àfrica, un territori dominat pels senyors de la guerra. Una aventura que la porta fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels poders occidentals.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.10
Cine Cuatro: Verdad oculta
Quan una adolescent desapareix, la dona per a qui treballava de mainadera ha d'investigar el cas pel seu compte per salvar el seu propi germà, principal sospitós, i demostrar la seva innocència.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.55
Cine Cuatro: FANatic
La Tess és la protagonista d'una sèrie de ciència-ficció de molt d'èxit. No obstant això, vol deixar la sèrie, ja que el seu paper és sexista i estereotipat. Quan la Tess manifesta el seu desig, comencen a assetjar-la.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.30
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 30'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'