Programació 8tv

Dimarts, 19 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Essència d'aplec. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Lluís Coloma. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
13.30
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 64'
14.34
L'amo del poble
Conesa
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 30'
15.04
Ventdelplà
La Teresa fa dies que no sap res del Genís i es planteja trucar-li. Per la seva banda, l'Enric recomana un medicament al Mingo i aquest li diu que és un bon metge. Després, però, s'adona que li ha receptat un medicament que està contraindicat. Paralelemente, a la Dora li fa mandra tornar a treballar amb el Paco.
Sèries
Durada: 70'
16.14
Pel·lícula: La montaña de la familia Robinson
Una família lluita per sobreviure en les escarpades Muntanyes Rocoses. Després dels esforços per construir una casa, en el més profund de les muntanyes salvatges, els Robinson s'enfronten a la possibilitat de perdre la seva terra.
Pel·lícules
Durada: 107'
18.01
Pel·lícula: El corazón salvaje
Narra les aventures al bosc de finals de 1800 de Sir Percy Fitzpatrick. Ell és un irlandès que va al matoll sud-africà a cercar la seva fortuna.
Pel·lícules
Durada: 108'
19.49
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 26'
20.15
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 34'
20.49
Lo Cartanyà
Kyoto
El Cartanyà presenta sense gaires ganes un nou programa a Canal In. Es tracta d'un magazín de tarda fluix, però que reporta grans beneficis a la cadena. L'espai, que al principi rep crítiques de tots els sectors i associacions, acaba sent un èxit gràcies als peculiars mètodes del seu presentador.
Sèries
Durada: 33'
21.22
Plats bruts
Tinc una fan
El Pol s'adona que l'Emma està enamorada del Lopes i els prepara una cita. Paral·lelament, el David i la Carbonell estan molt enganxats a la televisió, de manera que el jove decideix posar punt final a aquesta situació desfent-se l'aparell.
Sèries
Durada: 23'
21.45
Plats bruts
Tinc problemes amb la mama
El David descobreix que la seva mare té un amant i intenta d'explicar-ho al seu pare. El jove comença a actuar de manera estranya i els seus pares li pregunten al Lopes si té cap problema.
Sèries
Durada: 26'
22.11
Pel·lícula: Traición al jurado
Una dona divorciada i mare d'un nen és seleccionada per formar part d'un jurat popular en el procés contra un capo de la màfia. Aquest, veient que és una víctima fàcil, l'amenaça perquè convenci la resta del jurat de la seva innocència, o matarà el seu fill.
Pel·lícules
Durada: 121'
00.12
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 116'
02.08
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 232'