Programació 8tv

Diumenge, 25 agost de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Impressió. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Mambo Jambo. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.01
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Rumbo al inglés
Nivel Intermedio (Alto)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 31'
13.31
Rumbo al inglés
Nivel Intermedio (Alto)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 29'
14.00
Déu n'hi dron
La Vall de Boí
El programa mostra paisatges, monuments i llocs de Catalunya des d'una mirada diferent: tot gravat des d'un dron.
Documentals
Durada: 31'
14.31
Ciutats perdudes dels antics
Els senyors misteriosos de Hattusha
Un seguiment de les claus arqueològiques i històriques que serveix per desenterrar algunes de les grans meravelles de l'antiguitat que encara romanen ocultes i inexplorades.
Documentals
Durada: 55'
15.26
Reinos ocultos
Sèrie documental que, en tres capítols, aborda la naturalesa des d'una perspectiva única: la de les criatures més petites del regne animal, que s'enfronten a enemics gegantins i a fenòmens naturals fatalment poderosos.
Documentals
Durada: 54'
16.20
Pel·lícula: Verano atormentado
El 1815, Lord Byron, Mary Shelley i Percy Shelley van passar l'estiu junts per mantenir discussions filosòfiques, però tot plegat va acabar desembocant en jocs de manipulació, drogues i sexe.
Pel·lícules
Durada: 115'
18.15
Pel·lícula: Villa des Roses
París 1913. A Villa des Roses, una pensió, l'arribada d'un nou hoste, la Luisa, porta canvis inesperats. Un convidat intenta seduir com sigui la Luisa, però a l'encantador Sr. Grunewald el sorprèn que la Luisa no només li doni el seu cor, sinó també el seu cos. Quan ella descobreix que està embarassada s'amaga d'ell. Mentrestant, el Grunewald té un nou interès.
Pel·lícules
Durada: 127'
20.22
Pel·lícula: Last Orders
Els amics de Jack Dodds es reuneixen en un bar londinenc per emprendre un viatge llarg fins a Margarete, on han de llençar les cendres del Jack al mar.
Pel·lícules
Durada: 111'
22.13
Pel·lícula: La isla de Pascali
El 1908, en una illa grega de l'Egeu, encara sota domini turc, el Pascali treballa com a espia per al sultà Abdul Hamid II. Un dia arriba a l'illa Anthony Bowles, un arqueòleg anglès, que està interessat en una zona que amaga grans tresors de l'antiguitat. Llavors, el Pascali es posa al seu servei com a guia i intèrpret.
Pel·lícules
Durada: 107'
00.00
Pel·lícula: Puta
La Liz, una prostituta atractiva, es dirigeix a la càmera mentre parla dels avatars i perills de la seva professió. Després de deixar el seu xulo treballa pel seu compte, però viu en un barri marginal dominat per la delinqüència. Un home jove i d'aparença respectable se li insinua, però pretén formar un trio amb un amic seu. La Liz rebutja l'oferta. Però no pot evitar la brutalitat d'un tipus d'homes: els que la tracten amb violència perquè se senti humiliada i, encara pitjor, els que volen destruir-la físicament i emocionalment, ja que no busquen sexe sinó venjança.
Pel·lícules
Durada: 86'
01.26
Televenda
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 274'