Programació 8tv

Dimecres, 20 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de La Bisbal: Ferm amor. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 31'
06.31
Catalunya Blues
The Suitcase Brothers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 67'
14.34
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 22'
14.56
L'amo del poble
Esterri d'Àneu
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 26'
15.22
Ventdelplà
La Roser rep una trucada del Benet i queden en què ell la truqui més tard. Per la seva banda, el Genís parla amb el Benet pel mòbil i se'n va de Ventdelplà. A més, el Xavi li diu a la Isona que el dia anterior van fer una festa de comiat per al Pau.
Sèries
Durada: 70'
16.32
Pel·lícula: Lo que el Oeste se llevó
Un vaquer és enviat a la presó a causa d'una emboscada. Surt de la presó amb desitjos de venjança. Llavors coneix a una índia i junts decideixen saldar els seus comptes pendents amb el poble i el seu corrupte líder.
Pel·lícules
Durada: 98'
18.10
Pel·lícula: Cinco tumbas sangrientas
Creuant a cavall el desert, Ben Thompson, antic pistoler, intenta defensar Nora Miller de l'atac dels indis Yaqui, liderats pel sanguinari Satago. Junts passen la nit en una cabana però, després de la inesperada arribada del marit de Nora, el Ben es veu obligat a marxar.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.45
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 24'
20.09
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
20.39
Lo Cartanyà
Tenerife
Coincidint amb el seu 30 aniversari, la Tilda s'adona que el seu rellotge biològic s'ha despertat i vol ser mare. Davant la dificultat de trobar el perfil de l'home que busca, decideix, amb ajuda de la Bordonida i la Maria, organitzar un procés de selecció amb tot tipus de proves per trobar el pare ideal que reuneix les característiques que necessita.
Sèries
Durada: 35'
21.14
Plats bruts
Tinc problemes amb els papes
El Lopes ha llogat una plaça de pàrquing, però no té ni cotxe ni carnet, tot i que intenta treure-se'l. El David, per la seva banda, està fart del seu pare, que viu amb ells perquè s'ha separat.
Sèries
Durada: 21'
21.35
Plats bruts
Tenim un amor comú
El David i el Lopes s'adonen que els agrada l'Emma, però no es deixen veure-la en solitari. Mentrestant, la Carbonell intenta vendre a tothom un viatge de vacances que ella organitza.
Sèries
Durada: 25'
22.00
Pel·lícula: Tinieblas
Després de patir un accident de trànsit, un home ingressa en un hospital en el qual li descobreixen dos batecs diferents del cor. Durant la seva recuperació, el seu alter ego aprofita per suplantar-lo i reprèn la seva vida des del moment de l'accident.
Pel·lícules
Durada: 107'
23.47
Pel·lícula: Fuerza de choque
En un futur proper, el govern crea un equip d'elit format per soldats especialment entrenats per actuar contra qualsevol estranger hostil. Aquest equip és conegut com a Interceptors Force. Aviat ha d'actuar en una missió quan es detecta la caiguda d'un objecte en una ciutat al nord-oest del Pacífic.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.22
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 278'