Programació La 2

Dimecres, 14 agost de 2019
06.15
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Las islas más salvajes de Indonesia
Islas del Monzón
Una mostra de la flora i la fauna més salvatges d'Indonèsia.
Documentals
Durada: 55'
08.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
09.00
Flores de Addis
L'organització AMREF a Etiòpia elabora programes que serveixen de pont a les comunitats per acostar-se als sistemes de salut. Els voluntaris formats per AMREF realitzen tasques de sensibilització i informació sobre la sida, la tuberculosi i la planificació familiar.
Documentals
Durada: 30'
09.30
Bubbles
Layang Layang
Sèrie documental sobre la fauna i la flora submarina, desenvolupada al llarg de 48.000 minuts sota l'aigua.
Documentals
Durada: 25'
09.55
Ruta Vía de la Plata
Calzada a cielo abierto
Sèrie documental de 14 episodis sobre aquesta important via de comunicació que s'utilitzava ja fa 3.000 anys, la Via de la Plata.
Documentals
Durada: 50'
10.45
Documenta2
Inclou Hillary Clinton: una mujer a abatir
Documentals
Durada: 55'
11.40
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 45'
12.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
12.35
Mañanas de cine: Mano rápida
Un sudista fora de la llei abandona el capità nordista Mulligan lligat a un pal en un fort deshabitat.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.00
Verano azul
La navaja
Al poble hi ha brots de violència juvenil de part d'uns brètols. La colla sembla haver-se contagiat i estan renyits entre ells. El Chanquete es veu involucrat en aquest ambient, però de sobte l'ataca una malaltia, i això provoca que la colla faci les paus per atendre'l millor.
Sèries
Durada: 50'
14.50
La última caravana de la sal
El documental segueix una caravana de la sal per la llegendària ruta comercial, coneguda com la ruta dels cavalls i el te, des de la província de Yunnan al sud-oest de la Xina fins al Tibet. Pel camí la caravana travessa congostos perillosos i es pot veure com les dones treballen la sal.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Los superpapás de la naturaleza i Amazonia desconocida
Documentals
Durada: 110'
18.20
Documenta2
Inclou La senda desde Jesucristo hasta Constantino: Del apocalipsis a las herejías: En aquest capítol es veu com la revolta jueva a Jerusalem va afectar la fràgil expansió de la fe cristiana. Després s'explora l'illa de Patmos, on Sant Joan va escriure l'Apocalipsi, per acabar analitzant la greu amenaça que van suposar les heretgies en l'incipient cristianisme.
Documentals
Durada: 50'
19.10
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Lindsay Lohan
L'actriu Lindsay Lohan visita el Jamie i el Jimmy al seu cafè de la badia de Southend per aprendre a cuinar pastís de pollastre.
Altres
Durada: 45'
19.55
Pesca imposible
Mozambique
El Jay, el Charlie i el Blowfish viatgen al litoral del nord de Moçambic per pescar un bonítol oriental, un dels reptes més difícils que hi ha a la pesca amb arpó. Aquest és un tipus de tonyina molt fort, ràpid i agressiu que pot pesar fins a 100 kg i arribar a velocitats de 80 km per hora.
Documentals
Durada: 50'
20.45
80 cm
Valle de Arán
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
21.15
Grandes diseños
A l'illa de Wight, al sud d'Anglaterra, el Lincoln i la Lisa modernitzen un bungalou dels anys 70 i l'amplien amb un estudi, una torre de dues plantes i un taller de pintura. Aquest i el bungalou es revesteixen de fusta de làrix cremada, i la torre amb plaques ondulades de ciment untades de iogurt i fems.
Documentals
Durada: 45'
22.00
Días de cine clásico: Cuentos de Tokio
Una parella d'ancians viatja a Tòquio per visitar els seus fills, però cap d'aquests no té temps d'atendre'ls, així que decideixen enviar els seus pares a un balneari. Quan tornen, la mare passa una nit a la casa d'una nora, vídua d'un dels seus fills. A diferència dels seus cunyats, la Noriko mostra afecte cap als seus sogres i reconforta l'anciana.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.20
Camino a la escuela
Història real i extraordinària del Jackson, el Carlitos, la Zahira i el Samuel, tres nens i una nena d'entre 11 i 13 anys que viuen en llocs diferents de la Terra i que han d'enfrontar-se diàriament amb una multitud d'adversitats i perills per arribar a l'escola, però comparteixen les mateixes ganes d'aprendre i són conscients que només l'educació els pot obrir les portes d'un futur millor.
Documentals
Durada: 75'
01.35
Festivales de verano
54º Heineken Jazzaldia: Goshu Ondo-Eri Yamamoto. Des del 54è Heineken Jazzaldia, actuació de Goshu Ondo: Eri Yamamoto Trio & Coro Easo.
Altres
Durada: 75'
02.50
Documenta2
Inclou La senda desde Jesucristo hasta Constantino: La era de los apóstoles: Juntament amb Jonathan Phillips, partint d'Atenes, se segueixen els èxits i els fracassos de Pau a Grècia i al Pròxim Orient, on arriscarà la seva vida per assentar els fonaments del cristianisme i estendre la doctrina més enllà de les seves arrels jueves, fet que la transformarà en un culte obert a tothom.
Documentals
Durada: 50'
03.40
Grandes diseños
La Claire i l'Ian, un matrimoni amb dos fills, volen veure feta realitat una bogeria de somni, que consisteix a construir en un solar de Londres, al costat d'unes vies, una casa impossible. Els veïns tenen l'última paraula. En 185 metres quadrats aixecaran tres altures i excavaran un soterrani que sigui dos terços de la casa.
Documentals
Durada: 45'
04.25
Pesca imposible
Nepal
El Charlie i els seus amics es dirigeixen al Nepal amb la intenció de pescar el mític mahseer daurat o salmó indi, el premi definitiu per als pescadors de canya de tot el món. És un peix misteriós, hipersensible i molt esquiu, per la qual cosa pescar-ne un és molt difícil.
Documentals
Durada: 50'
05.15
Los sonidos naturales de la sabana
Hi ha un món en què l'oïda és anterior a la vista. Un món on cada so i cada vibració és un missatge dirigit als altres. Sense música, sense gairebé cap comentari, sense cap altre so que el de la naturalesa, el documental segueix un clan de lleones des de l'alba fins a la posta de sol.
Documentals
Durada: 50'