Programació La 1

Dimecres, 29 gener de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jesús decideix fer un nou repartiment de les accions de l'empresa, incloent l'Adela, que no té clar si acceptarà. Mentrestant, l'Adela s'afanya a picar la Celia, que, farta, acaba per confessar-li que l'Elías mai va utilitzar pastilles amb ella. Paral·lelament, la Carla segueix treballant pel Jorge i estreny els llaços amb la Celia, ja que totes dues estan soles i han tingut una vida dura. El Paolo, per la seva banda, després del dinar amb el grup d'amics del mercat, s'excedeix enviant missatges i plans al grup. Llavors decideixen tirar a sorts qui l'atendrà, i el Jorge arriba a témer els plans que l'italià li ofereix. El Javier, posteriorment, baixa les seves defenses i convida el Germán a sopar. Al final acaben besant-se. Al mateix temps, la Noa segueix intentant que la seva mare i el Paolo puguin reprendre la seva amistat malgrat l'estret control del Nacho.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Julia munta la seva consulta de teràpies alternatives a casa de la Lara i l'Espe de forma provisional. Paral·lelament, l'Elías demana a la Nacha que faci un discurs en el seu casament. Mentrestant, l'Ángela descobreix que l'Amparo és la assetjadora, l'hi explica a la Sara i aquesta la desemmascara.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Felipe porta l'Agustina a casa de la Genoveva i provoca la reconciliació entre les dones. Paral·lelament, el Ramón informa que el que té la Lolita no és greu. Mentrestant, les cartes de l'Úrsula sembren la tensió a Acacias: la Bellita s'enfronta a la Felicia, la Rosina està a punt de trencar amb el Liberto, la Camino es posa molt nerviosa i li comunica a la Maite que la Dicenta sabia que tenien una relació, i el Ramón sap que la Genoveva estava al darrere del seu intent d'assassinat.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Néboa
Falten tres víctimes perquè es compleixi la llegenda. La tinent Ortiz és conscient que l'Urco tornarà a matar i està decidida a fer tot el possible per evitar-ho. La Mónica, per la seva banda, manté la sospita que Mario Castro, més conegut com el Cascudo, va veure l'Urco la nit de l'assassinat de l'Ana, i pretén fer-l'ho parlar perquè reveli la identitat de l'assassí. Però el Cascudo manté la seva negativa, ja que ell té altres plans. Més tard, després de l'enterrament de l'Ana, l'Antón demana ajuda al Roque, ja que vol saber qui és l'home que mantenia una relació amb la seva filla. Paral·lelament, la desconfiança de la Rosa sobre el seu marit no fa més que augmentar després de descobrir la llanxa que l'Antón guarda en un magatzem del port.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou Patrimonio en peligro i Desahucios no tan exprés
Altres
Durada: 120'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'