Programació La 1

Dimarts, 19 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Bullabesa marsellesa/Peras hojaldre con nueces
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
Una tertúlia radiofònica posa en perill l'aportació de l'ajuntament en l'obra del sostre, però el Jorge creu que el Germán encara pot fer alguna cosa per solucionar-ho. Paral·lelament, perquè el Paolo no s'assabenti de la seva infidelitat, la Cristina li fa creure que el napolità té una amant que no és precisament ella. D'altra banda, la mentida del Nacho fa trontollar els fonaments de la relació entre la Rosa i la Lorena. Mentrestant, la parella formada pel Jordi i la Lorena es va consolidant. Més tard, la Carla fa tot el possible per solucionar els problemes entre el Samuel i el Jonathan, però ho té molt difícil. El Samuel i el Nicolás, per la seva banda, intenten arreglar les seves diferències; pare i fill no poden seguir sense parlar-se. Finalment, la Valeria i el Jesús tornen de Comillas i sorprenen les seves famílies amb una notícia inesperada sobre la reforma de la casa.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Rulo i el Julián decideixen retenir la Verónica i el Toni a la casa. Paral·lelament, el Miguel dubte si avisar la Miralles que volen assassinar-la i pateix per això. D'altra banda, la Lourdes contacta amb un periodista per donar-li informació sobre el Quintero.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
L'Úrsula amenaça la Genoveva: ha descobert el parador del Cristóbal i ell li ha explicat la història de la pobra Marlén. Paral·lelament, la Cinta se sent cada vegada més incòmoda amb l'Emilio, i més encara quan li fa més cas a la Maite que a ella. Davant d'això, l'Antoñito li suggereix al seu amic una solució per tots els seus problemes: casar-se. D'altra banda, la Rosina posa en marxa les seves tertúlies culturals: el saló Rosine. El Servando demana una plaça en aquesta reunió, però la Rosina el rebutja, així que l'amo de la pensió decideix crear el seu propi saló. Mentrestant, el Santiago s'adona de l'immens poder de la Genoveva, que ha aconseguit posar l'Úrsula en escac, i busca la forma d'anar-se'n lluny d'Acacias al costat de la Marcia. Posteriorment, la Camino va il·lusionada a les classes de pintura, i poc a poc la filosofia revolucionària de la Maite penetra en ella. Finalment, la Genoveva posa un parany a l'Úrsula i aconsegueix que el Felipe vegi la criada agredir la senyora, per la qual cosa el Felipe jura utilitzar tota la força de la llei en contra seva.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Pacto de silencio
Jim Grant és un advocat especialitzat en drets civils i un pare solter que viu en la tranquil·litat dels suburbis d'Albany, Nova York, amb la seva filla. La seva vida fa un gir radical quan un jove periodista anomenat Ben Shepard revela la seva veritable identitat.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.35
Pel·lícula: Machete
El Machete fuig a Texas per desaparèixer i oblidar el seu tràgic passat després de ser donat per mort en un enfrontament amb el cèlebre rei de la droga mexicà, el Torres. No obstant això, el que troba és una xarxa de corrupció i engany que acaba amb una bala al cos d'un senador i amb el Machete com un dels homes més buscats.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'