Programació La 1

Dilluns, 26 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Corvina al estilo de mamá y tarta de chocolate
El torero Óscar Higares és el convidat del programa d'avui. L'Óscar cuina amb Dani a la segona recepta.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Reportajes de informe semanal.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Augmenta el consum de metamfetamines al barri, i un jove mor per una sobredosi. El Font i la Silvia creuen que el Mercader és al darrere d'aquesta droga. Paral·lelament, i després de saber que pateix Alzheimer, la Miralles intenta un acostament a l'Elvira.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Carmen desmenteix al Ramón que estigui embarassada i li continua ocultant les seves discrepàncies amb la Lolita, que cada vegada són més freqüents. Més tard, la Cinta explica als seus pares el sacrifici que està disposada a fer la Felicia pel seu fill casant-se amb el Ledesma. A més, després dels continus enfrontaments de l'Emilio amb el Ledesma, la Felicia el convenç que accepti la nova situació, ja que si no ho fa les seves vides seran un infern. La Casilda, per la seva banda, troba la medalla de la Marcia a l'altell i la mostra al Felipe, que juntament amb el Mauro descobreix que la Marcia estava estalviant per enviar un bitllet de tren al Tano. Per tant, no hi ha dubtes que la Marcia ha estat segrestada.
Sèries
Durada: 60'
18.20
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.10
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo y Reportajes de informe semanal.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Momentazos de la tele
Un recorregut divertit per moments sorprenents, divertits o senzillament vergonyosos emesos a TVE. Actuacions musicals delirants, entrevistes estrambòtiques, reporters patint tot tipus de contratemps i una galeria de personatges absolutament divertits i estrafolaris.
Altres
Durada: 40'
22.45
7 días sin ellas
Progresos
El programa afronta la recta final després de gairebé una setmana de separació, que han estat dies d'aprenentatge i descobriments, de noves aventures i emocions. S'acaba la setmana i els homes tenen com a prioritat acabar el projecte de la mancomunitat. Els treballs en equip generen algunes friccions i el Luis s'enfada amb el grup. A Almeria, les dones esgoten les últimes hores juntes amb un joc sobre rols de gènere que genera reflexions sorprenents per a alguna d'elles. Però encara queda el millor, el retrobament.
Altres
Durada: 60'
23.45
Trabajo temporal
Miriam-Roi-Canco
Els cantants Miriam Rodríguez i Roi Méndez, exconcursants d'OT 2017, proven sort com a especialistes de cinema al programa d'aquesta setmana. Han de treballar a les escenes de risc que els actors eviten fer. També és el torn de l'actor Juan José Rodríguez, més conegut com Canco Rodríguez, que ha d'aprendre molt ràpid per convertir-se en policia municipal per un dia.
Altres
Durada: 45'
00.30
Trabajo temporal
Manu Tenorio-Azúcar Moreno
Molt abans que surti el sol, Manu Tenorio treballarà com a mosso en una llotja de peix. Per la seva banda, les integrants del conegut duo musical Azúcar Moreno, Antonia i Encarna, al Parc Cañada Real de l'Escorial, tindran cura dels animals i les instal·lacions.
Altres
Durada: 55'
01.25
Traición
Una familia feliz
Julio Fuentes reuneix tota la família. El que sembla una celebració tranquil·la acaba fent saltar pels aires l'estabilitat que tots creien que existia. El patriarca revela dos secrets que afecten tots els membres del clan.
Sèries
Durada: 100'
03.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'