Programació La 1

Divendres, 16 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Hígado encebollado y mousse de chocolate y fresas
La primera recepta del dia que cuina avui Dani García consisteix en uns fetgets de vedella amb ceba. Quan acaba la recepta, rep la visita del vident Rappel, que li demana ajuda amb la nata. Dani García resol el seu problema i preparen una mousse de xocolata blanca i maduixes.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Reportajes de Informe Semanal.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Quintero tem que la Sandra estigui morta. Però una visita de Santos Mercader canvia la situació completament. Mentrestant, i amb l'ajuda de l'Ángela i el Toni, la Merche aconsegueix trobar el cotxe del seu ex. No obstant això, a la policia l'espera un nou ensurt quan el Carlos li fa una confessió.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
Els Palacios descobreixen la Lolita fent les feines de la llar a la nit i li demanen que accepti l'ajuda de la Carmen, però ella porta la casa a la seva manera i no li agrada com ho fa la Carmen. Per la seva banda, el Felipe decideix organitzar un àpat per celebrar el seu festeig amb la Marcia, malgrat rebre crítiques de l'Ateneu. Tots dos congenien a la perfecció, però l'advocat veu preocupació en ella. Mentrestant, la Genoveva, buscant conquistar el Felipe, proposa al Ramón i el Liberto de noliejar un vaixell per repatriar els soldats ferits al Marroc. El marit de la Rosina demana ajuda legal a l'advocat. L'Emilio, paral·lelament, s'instal·la en una pensió dels afores per preparar la seva fugida i confessa a l'Antoñito part de la veritat. A més, els Domínguez indaguen sobre la marxa de l'Angelines i el Ledesma.
Sèries
Durada: 60'
18.20
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.10
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo y Reportajes de Informe Semanal.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Hoy no, mañana
Amb Santiago Segura com a mestre de cerimònies, el programa tanca temporada a l'illa de Supervivientes, amb els polítics espanyols Esperanza Aguirre i José Bono com a concursants. L'espai mostra també un restaurant on el més important és pujar a les xarxes fotos dels plats, un nou equip de ciclisme a la Vuelta amb un patrocinador especial, i Twitter com a eina de la policia per resoldre un crim. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
22.55
José Mota presenta...
Programa d'humor en què s'aborden temes d'actualitat amb el seu particular punt de crítica social i política i que inclou esquetxos, musicals, paròdies televisives i cinematogràfiques i imitacions.
Altres
Durada: 45'
23.40
Pel·lícula: Furia de titanes
Lluita pel poder que enfronta els homes contra els reis i els reis contra els déus. Nascut com un déu però criat com un home, Perseu es veu incapaç de protegir la seva família del déu venjatiu de l'inframon, Hades. Però, com que ja no té res a perdre, Perseu s'ofereix a liderar una missió perillosa per derrotar Hades, abans que aquest pugui arrabassar els poders a Zeus i desfermar l'infern a la Terra. Encapçalant un grup de guerrers valents, el Perseu inicia un viatge perillós cap al fons dels mons prohibits. Combatent dimonis i bèsties terribles, podrà sobreviure només si és capaç d'acceptar els seus poders com a déu, de vèncer el seu destí i de crear-se'n un de propi.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.15
Víctor Ros
El capità Barrera encomana al Ros un cas que requereix la màxima discreció, l'estranya mort d'una donzella a la residència dels marquesos de Linares. A més, el Ros intenta detenir el Zíngaro, la peça més feble de l'organització que va orquestrar el robatori de l'or. La Lola, per la seva banda, fa que el Ros s'adoni dels seus sentiments envers la Juana.
Sèries
Durada: 80'
02.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'