Programació La 1

Dijous, 15 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'
09.35
Cine para todos: Kubo y las dos cuerdas mágicas
L'intel·ligent i bondadós Kubo es guanya la vida com pot explicant històries tan meravelloses com fantàstiques als habitants d'un poblet costaner, entre els quals hi ha l'Hosato, l'Akihiro i la Kameyo. Però la seva tranquil·la existència canvia de cop quan, accidentalment, crida un esperit mític que torna del cel decidit a portar a terme una venjança mil·lenària. El Kubo no té més remei que fugir i unir-se a la Mona i l'Escarabat per salvar la seva família i resoldre el misteri que envolta el seu deshonrat pare, el més gran de tots els samurais que hi ha hagut mai.
Pel·lícules
Durada: 95'
11.10
Cine para todos: Patrick
La Sarah és una jove que té una vida desastrosa. L'últim que necessita és haver de tenir cura d'un animal, però la seva àvia li deixa com a llegat el seu gos, el Patrick.
Pel·lícules
Durada: 85'
12.35
Comando al sol
Inclou Las batallas del verano i La traca final: El programa s'atreveix a volar propulsat per dolls d'aigua sobre una de les platges d'aigua dolça més populars. L'equip de programa treu el cap a més al Cantàbric des d'un dels miradors més bonics d'Espanya, Lastres. I camina sobre petjades de dinosaures.
Altres
Durada: 115'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Mi adorada familia
Stela Sheridan és una advocada jove que, cansada de portar petits plets veïnals, decideix buscar un bon cas de dret de família per fer un gir a la seva carrera. Tot d'una es troba amb dos canvis a la seva vida, que són preparar el gran cas de custòdia familiar que ha aconseguit i el seu casament.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Bajo el sol de la Toscana
Frances Mayes és una escriptora americana de 35 anys. El seu recent divorci la sumeix en una depressió profunda que li impedeix escriure. La Patty, la seva millor amiga, té la solució perfecta, que consisteix a passar 10 dies a la Toscana italiana.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.15
Sesión de tarde: Junior
Dos doctors troben un fàrmac que evita avortaments no desitjats, però la investigació s'estanca quan els prohibeixen provar-lo. Llavors decideixen que sigui un d'ells el conillet d'Índies, de manera que és el doctor Hesse qui experimenta els processos difícils d'un embaràs.
Pel·lícules
Durada: 105'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Eres diferente, profetas catódicos
Un viatge al voltant dels personatges extravertits, insòlits o estrafolaris que van fer de la seva capacitat de comunicació la seva bandera. Personatges com Jesús Gil, Mario Vaquerizo, el vident Carlos Jesús, el Gran Wyoming, Yola Berrocal, el Ristas, Rappel, Ruiz Mateos i molts més.
Altres
Durada: 25'
22.30
Pel·lícula: Los pitufos: la aldea escondida
Un mapa misteriós porta la Barrufeta i els seus millors amics, el Barrufet Filòsof, el Barrufet Maldestre i el Barrufet Forçut, a una cursa emocionant i intrigant a través del Bosc Prohibit, ple de criatures màgiques, per trobar el misteriós llogaret amagat abans que ho faci el malvat bruixot Gargamel. Embarcats en un viatge trepidant ple d'acció i perill, estan a punt de descobrir un dels secrets més importants de la història dels barrufets.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.55
Pel·lícula: La serie Divergente: Leal
La Tris i el Quatre fugen de Chicago, i descobreixen que tot el que creuen perd sentit després de la revelació de noves veritats. Per sobreviure a la guerra despietada que amenaça tota la humanitat, la Tris ha de prendre decisions sobre el coratge, la lleialtat, el sacrifici i l'amor.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.40
iFamily
El Luis està fart d'estar tancat a la seva habitació i presenta símptomes de claustrofòbia. Per la seva banda, el Kike comença a sospitar que va perdre la Marta perquè el seu germà, el Luis, no va jugar net. A més, el Carlos està penjat de la Patricia, una de les noies més populars de l'institut, que surt amb un dels tipus durs. Per evitar que ho passi malament, la Laura, la germana gran, intenta ajudar-lo sense preveure que la seva estratègia desencadenarà una successió d'esdeveniments inesperats.
Sèries
Durada: 70'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'