Programació La 1

Dimecres, 14 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Arroz negro y crema catalana
Avui Dani García ensenya la seva tècnica per cuinar un plat molt bo i econòmic, un arròs negre. Després rep la visita de l'actriu Luisa Martín, que ve a demanar-li ajuda perquè la crema catalana sempre li surt molt líquida.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Reportajes de Informe Semanal.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Font proposa de reenfocar la investigació cap a la família Soler. Més tard, després de la desastrosa nit a l'hotel, la Marga decideix compartir amb el Ricky el seu passat traumàtic. El Carlos, per la seva banda, va a comissaria per denunciar el robatori del seu cotxe.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Lolita assegura a la Carmen que se sent feliç vivint tots junts a la mateixa casa, però no accepta cap tipus d'ajuda amb les feines de la llar. La Marcia, paral·lelament, revela al Felipe que l'Úrsula l'ha deixat lliure. Tots dos celebren aquesta situació amb un passeig junts, però quan troba la burilla d'un havà la Marcia rememora el seu passat al Brasil. Per la seva banda, la Genoveva prepara un pla per acostar-se al Felipe quan s'assabenta que li interessa la geopolítica, mentre l'Úrsula informa a la seva senyora que ja ha començat les indagacions per desfer-se de la Marcia. L'Emilio, paral·lelament, colpeja el Ledesma quan aquest insulta la Cinta. Llavors el parcer amenaça la Felicia i se'n va del barri amb la seva filla. Els Pasamar es temen el pitjor, ja que tenen por que sigui capaç d'avisar els propietaris de Valdeza. La hostalera proposa al seu fill sortir del país.
Sèries
Durada: 60'
18.20
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.10
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo y Reportajes de Informe Semanal.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Míticos de la tele (II)
Segona part del viatge televisiu per alguns dels programes mítics de TVE, com Fantástico, Cajón desastre, Si lo sé no vengo, 300 millones, Ahí te quiero ver, Cantares, Con las manos en la masa i Dos por dos.
Altres
Durada: 40'
22.45
Lazos de sangre
La saga de Chipiona
El programa s'endinsa en la saga de Chipiona, la dels Mohedano Jurado, a través de personatges únics i més sentits que mai. Entre altres testimonis, José Ortega Cano recorda com es va enamorar de la més gran, i també com la va arribar a enamorar, i com la boda va estar a punt de suspendre's.
Documentals
Durada: 55'
23.40
Lazos de sangre
La saga de los Dúrcal Morales
Shaila i Carmen Morales acosten l'espectador de la forma més íntima i desconeguda a la saga dels Dúrcal. També José Bono, Massiel, Serrat i Fedra Lorente, entre d'altres, parlen sobre una saga entranyable que va saber unir família i escenaris, ara marcada per l'absència de Rocío i Junior.
Documentals
Durada: 75'
00.55
Españoles en el mundo
Inclou Cuba i Líbano: Una visita a espanyols que viuen al Líban, que porten l'espectador fins a Beirut, entre altres llocs.
Altres
Durada: 105'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'