Programació 33

Dimarts, 19 novembre de 2019
06.01
Mic
Inclou La vaca Connie
Infantils
Durada: 43'
06.44
Les tres bessones
Cleopatra. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.10
Els germans Kratt
Inclou L'home-rinopitec daurat i El rescat del panda vermell
Infantils
Durada: 45'
07.55
Dino tren
Inclou Dinosaures a la neu, Els excavadors, Les closques de la Shiny i El camuflatge del dinosaure
Infantils
Durada: 65'
09.00
Mic
Inclou Comptem amb la Paula
Infantils
Durada: 52'
09.52
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 50'
10.42
L'Òliba i companyia
Inclou Oliborquia, Les òlibres, La maquinòliba, Carnolibal i Olibamàtic
Infantils
Durada: 34'
11.16
Les noves aventures de Geronimo Stilton
El misteri de l'illa de Manxego. Geronimo Stilton és periodista. És una mica maldestre i no gaire valent, però és molt llest, i sovint arriba a fer grans reportatges i obté importants exclusives. Juntament amb la seva germana petita, Tea Stilton, una gran esportista i pilot; el seu cosí Martin Gala, un ratolí molt de la broma, i el seu nebot, el Benjamin, un as de les noves tecnologies, viu un munt d'aventures, sempre a la recerca de la notícia i la veritat.
Infantils
Durada: 23'
11.39
Yakari
Inclou El repte del Roc Tranquil i L'estrella de la planura
Infantils
Durada: 23'
12.02
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Rajos lèmming, Picor d'os, Un os assedegat, De pèl i espasa, Monolèmming, Lèmmings aràcnids, Un os a l'atzar, Fotos animals i Os a règim
Infantils
Durada: 61'
13.03
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Reflekta, Els Sapotis i La Titellaire
Infantils
Durada: 65'
14.08
Les Sisters
Inclou Per fi vacances!, Somrieu si us hi atreviu!, Com enyoro el Max! i La guerra de les paparres
Infantils
Durada: 47'
14.55
La màgica Do-Re-Mi
La Do-Re-Mi és una nena de 8 anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra. Un bon dia entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majòrica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majòrica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa.
Infantils
Durada: 46'
15.41
Comptem amb la Paula
Inclou On és el senyor mercader?, Busquem fulles i Sorpresa d'aniversari
Infantils
Durada: 32'
16.13
Les tres bessones
Inclou La Blancaneu i els set nans i El flautista d'Hamelín
Infantils
Durada: 51'
17.04
El Mic i els seus amics
Les coses de la tardor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
17.30
Oddbods
Inclou Zeelionari i Un de més
Infantils
Durada: 16'
17.46
Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos
Inclou Ve la Natasha, Més val bellesa que força i Cosetes que m'encanten
Infantils
Durada: 37'
18.23
Els germans Kratt
Inclou Cristalls de serp cascavell, Perfumats i Un monstre de Gila a sota casa
Infantils
Durada: 67'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 12'
19.42
Info eKonomia
Diccionari setmanal del món financer.
Altres
Durada: 3'
19.45
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou La festa del príncep, El lloro de la discòrdia i L'ou del drac
Infantils
Durada: 37'
20.22
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Menjaamor, Miracle Queen i Animan
Infantils
Durada: 64'
21.26
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os sota estricta protecció, Bojos pel joc, Visibilitat nul·la i Avatar domèstic
Infantils
Durada: 29'
21.55
El gran dictat
El protagonista del concurs és el català actual, el que es parla al carrer. Per això els continguts inclouen des de barbarismes fins als darrers anglicismes, tecnicismes o el llenguatge col·loquial que incorpora la llengua catalana.
Altres
Durada: 15'
22.10
Especial Pere Portabella. L'entrevista
Con motivo del 60 aniversario de la productora Films 59, se emite la entrevista que Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, hizo a su fundador, el cineasta Pere Portabella.
Altres
Durada: 60'
23.10
Pel·lícula: El sopar
La proposta d'aquesta pel·lícula és un intent d'aproximació a la problemàtica del pres polític en períodes de reclusió de llarga durada. Aquesta trobada va tenir lloc l'any 1974 a Catalunya el mateix dia de l'execució a garrot vil de Salvador Puig Antich, militant anarquista. Per motius de seguretat, el rodatge va tenir lloc en una casa de camp lluny de Barcelona. La convocatòria per a tots els tècnics i les persones que van participar es va realitzar esglaonadament i en la més estricta clandestinitat sense que ningú sabés prèviament el nostre destí, mesures habituals durant el període de la dictadura.
Pel·lícules
Durada: 55'
00.05
Pel·lícula: El silenci abans de Bach
Johann Sebastian Bach arriba amb la seva família a Leipzig per ocupar el lloc de Cantor a l'Escola de Sant Tomàs. La seva posició social i laboral dista de ser privilegiada; però la seva fama com a compositor i intèrpret creix exponencialment al llarg de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.40
Especial Pere Portabella. L'entrevista
Con motivo del 60 aniversario de la productora Films 59, se emite la entrevista que Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, hizo a su fundador, el cineasta Pere Portabella.
Altres
Durada: 55'
02.35
Gaudí, l'arquitecte de Déu
Es descriu aquí la història de cinc laics que van decidir crear una associació per demostrar que Gaudí és digne d'un dels títols més preuats de l'Església: la beatificació. L'Associació Pro Beatificació d'Antoni Gaudí fa més de 25 anys que treballa per aconseguir beatificar l'arquitecte reusenc, recollint els testimonis i les proves que demostren que Gaudí va viure com un beat i, el que és més difícil, esperant que passi un miracle atribuït al mateix Gaudí, una condició indispensable per a la seva beatificació.
Documentals
Durada: 45'
03.20
Jujol-Gaudí, dos genios de la arquitectura
Aquest documental revisa els treballs de dos grans arquitectes, Jujol i Gaudí, i la seva relació professional. Aquestes dues ments brillants van treballar juntes en la creació de les obres més emblemàtiques del Modernisme, com la Casa Batlló, la Pedrera, el Park Güell, la Colònia Güell i la Sagrada Família.
Documentals
Durada: 50'
04.10
L'illa del tresor
Judith Mascó
Particular espai en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
04.35
Tres estrelles
Japos
En un hotel de luxe de la costa s'ambienten unes absurdes i divertides històries. Cada capítol està format per dos o tres situacions protagonitzades per diferents clients de l'hotel.
Sèries
Durada: 25'
05.00
El Faro, cruïlla de camins
La Irene lluita per l'amor del Ricardo. Ara s'enfronta amb l'advocada d'ell, la Violeta, qui sembla estar robant el cor del noi. Mentrestant, la Patricia ha de decidir si accepta o no la proposta que li fa la Feng.
Sèries
Durada: 50'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 11'