Programació El Punt Avui TV

Diumenge, 25 agost de 2019
10.00
Notícies locals
Altres
Durada: 30'
10.30
Protagonistes
Raquel Carrión
A finals del 2018, Càritas va presentar l’Informe de Càritas 2017, on es fa una radiografia de la situació de la pobresa al nostre país. Avui, a Protagonistes, Mireia Rourera entrevista Raquel Carrión, membre de la comissió d’acció social de Càritas Catalunya, per parlar-ne. Reemissió.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa de Montserrat
Altres
Durada: 85'
12.25
Notícies locals
Altres
Durada: 65'
13.30
Fòrum Gastronòmic Girona 2018
Borja García i David Andrés
Borja García Fermentació làctica, peixos curats i salaons, plats històrics i actuals Després d'un llarg periple de formació que el va portar a alguns dels millors restaurants del món; de Noma a Ryugin i Quique Dacosta, Borja García recala a la cuina vista del Dos Pebrots, el restaurant germà de Dos Palillos. La relectura singular que fa aquest establiment barceloní de la gastronomia antiga i la seva evolució a través dels temps provoca que el comensal redescobreixi sabors de sempre en tècniques de cocció desenterrades i avui més vigents que mai. Fermentats làctics, curats i salaons de peix i marisc ... tots ells seran protagonistes de la ponència del xef de Dos Pebrots. David Andrés La imparable ascensió De capità de la Selecció d'hoquei sobre patins a sous chef del restaurant Àbac i copropietari de Somiatruites, establiment que va obrir amb èxit a Igualada, la seva ciutat natal. David Andrés ho va deixar tot per la cuina, quan gairebé ni sabia què era la mise en place ni la juliana. Millor Jove Xef d'Espanya fins a tres ocasions consecutives (2015-17) ho ha après tot a base d'esforç, sacrifici i confiança en un mateix. El seu afany de superació no té límits, com tampoc la seva capacitat creativa i la seva passió per la gastronomia.
Altres
Durada: 60'
14.30
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
15.30
Concurs gossos d'atura 2019
Gossos d'atura de Llavorsí
Transmissió, en diferit, de la 33a edició del Concurs de Gossos d'Atura des de Llavorsí, que es va celebrar el cap de setmana passat.
Altres
Durada: 150'
18.00
Connecti.cat estiu cap de setmana
Amb Jéssica del Moral
Divendres passat el programa va marxar a Ribes de Freser, on vam conèixer la tercera professora d’esquí de l’Estat i la segona de Catalunya, Anna Pous Cabana, i també el periodista ribetà Aleix de Ferrater. Reemissió.
Altres
Durada: 120'
20.00
Festival Internacional Orgue de Montserrat
Monica Melcova i Juan Manuel Gómez
El darrer concert del FIOM 2019 comptarà amb una intèrpret eslovaca, Monica Melcova, que juntament amb Juan Manuel Gómez, a la trompa, oferiran repertori per aquesta singular formació.
Altres
Durada: 90'
21.30
Notícies locals
Inclou L'informatiu Anoia, L'informatiu Tarragona, L'informatiu Tortosa, L'informatiu Barcelona, i L'informatiu Maresme.
Altres
Durada: 30'
22.00
Castells en xarxa
Altres
Durada: 60'
23.00
Notícies locals
Altres
Durada: 60'