Programació TV3

Dimecres, 29 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista Jaume Duch, director general de comunicació del Parlament Europeu, on es vota el text que regula la ruptura entre Brussel·les i el Regne Unit, l'últim tràmit abans que es consumi el Brexit el proper divendres. A més, el programa connecta amb el judici contra la cúpula dels Mossos, on està previst que declari el comissari Ferran López, que va substituir el major Trapero al capdavant del cos policial. Per altra banda, el catedràtic de Filosofia Joan Garcia del Muro acompanya Juan Soto Ivars per explicar per què la pèrdua de la veritat en el discurs polític posa en perill la democràcia. Al final del programa, Josep Ramoneda i Joan B. Culla aporten la seva mirada a les sessions del Parlament, tant de dilluns amb la baralla entre els partits del govern com de dimarts amb la compareixença dels presos.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Vedella rostida amb verdures
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma es posa nerviosa quan l'Eudald coincideix amb el client amb el qual es va embolicar. La Sandra li fa veure que, si ho descobreix, potser serà la manera més fàcil de trencar la relació amb ell. El Santi, mentrestant, fa el trasllat a casa de l'Eva amb l'ajuda de l'Andreu i el Lluís, el seu treballador. Estan encantats de començar aquesta nova etapa, però la cosa es torça quan el Santi descobreix una cosa que no li agrada gens. Paral·lelament, l'Anna confirma que la Glòria confia en ella i que continuarà treballant en l'estudi. Després coneix el Juanjo, un modista que resulta ser un gran seguidor de la banda de música dels seus pares. La Pili, per la seva banda, es preocupa per l'Andreu i li proposa estar amb ell el dia que rebrà els resultats.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana es pot veure com va anar a Joel Díaz a les Terres de l'Ebre després del pas del temporal Gloria. D'altra banda, Isma Suárez visita la Fira Internacional de Turisme a Madrid. A més, el Peyu passa per La televisió és cultura i hi explica alguns secrets de l'Ole tu, es descobreix la informació més veraç a El Mundo Today, es presenten els membres de les forces especials i Rosalía fa una trucada important.
Altres
Durada: 35'
22.30
El llenguado
El català dels joves
Yolanda Sey surt a investigar sobre el català dels joves: com parlen i què diuen a les xarxes socials, en els mitjans i en la vida. Per a això, es retroba amb el seu professor de català a Centelles i visita Lildami i El racó de l'Hipòlit, dos referents adolescents en l'àmbit digital. A la segona part de el capítol, el Guillem descobreix una parla plena de paraules inesperades i pronunciacions insòlites a Matarranya i el Baix Aragó.
Altres
Durada: 50'
23.20
Al cotxe
Quim Gutiérrez
L'actor Quim Gutiérrez, que acaba d'estrenar la pel·lícula Te quiero, imbécil, comparteix una conversa en profunditat amb Eloi Vila, i explica com va patir la popularitat sobtada quan va començar a treballar als 12 anys, però que no ha perdut mai el cap gràcies a que la seva família és fantàstica. També confessa les inseguretats que té i admet que, malgrat tants anys d'ofici, encara pateix per si tindrà feina. A més, el programa, que incorpora com a novetat la participació de ciutadans d'indrets d'arreu de Catalunya, fa parada a Mataró, on obre les portes a tothom perquè hi pugi i expliqui el que vulgui, i on l'Eloi comparteix anècdotes i cançons amb els ciutadans.
Altres
Durada: 40'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.35
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
02.40
Ritmes a l'estudi
Big Dani Pérez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'