Programació TV3

Dimecres, 14 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 328'
11.28
Plats bruts
Tinc un somni
Emissió dels capítols Tinc espelma, Tinc nòvia i Tinc un somni.
Sèries
Durada: 82'
12.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Un poble francès
Darrere la paret
El 1945, la justícia francesa mira d'aclarir si Daniel Larcher i el Servier es mereixen la pena de mort. Pel judici hi aniran passant tots els fantasmes de la guerra: les víctimes, les injustícies i les traïcions. L'Antoine, mentrestant, arriba a Villeneuve per casar-se amb la Geneviève i troba que la situació és ben difícil pels antics membres de la Resistència. A més, el Gustave no para de ficar-se en problemes, i cada cop són més grossos.
Sèries
Durada: 60'
16.40
Vera
Al carrer Harbour
La Jessi, la filla del Joe, descobreix una dona gran morta al tren. Ha estat assassinada amb una arma blanca. La Vera visita la ciutat on vivia l'anciana Margaret al costat d'una família de músics. Tots ells parlen de la Margaret com una persona bondadosa, ja que treballa voluntàriament en un alberg de dones.
Sèries
Durada: 95'
18.15
Julie Lescaut
La núvia del Pont-Neuf
Troben una noia estrangulada dins d'una barca a la deriva pel riu Sena. La comissària Lescaut se sobresalta, ja que el modus operandi de l'agressor li recorda el cas d'un assassí en sèrie que va portar fa 30 anys. El psicòpata no triga a posar-se en contacte amb ella per desafiar-la. Per això, malgrat les seves reticències, la Julie ha d'acceptar que els seus col·legues es rellevin per protegir-la.
Sèries
Durada: 95'
19.50
Moments APM?
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 40'
20.30
TV3xunTUB
Lluís Gavaldà
Lluís Gavaldà ha penjat la seva story al programa per parlar del seu nou espai musical, El celobert. El cantant d'Els Pets parla de quins capítols li va agradar més gravar, de com veu el futur de la música i de quina manera acostuma a escoltar els seus grups preferits.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Joc de cartes
Millor restaurant amb piscina de Barcelona
En aquesta entrega Marc Ribas s'ha posat el banyador disposat a trobar el millor restaurant amb piscina de l'entorn de Barcelona. El refrescant recorregut comença al Port Fòrum, on es fa parada al Go Beach Club, un espai capitanejat per Mercè Bosch i Verónica Ruiz. Continua amb una remullada al Key Montjuïc, un restaurant familiar i tradicional propietat de Rosa Teixidó i el seu fill, Oriol Iranzo, ubicat a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc. La ruta s'acaba a Castelldefels, al Distinto Restaurant, situat dins del Club de Tenis Andrés Gimeno, on els reben el propietari del restaurant, Ramón Segura, i Oriol Moyes, coordinador esportiu.
Altres
Durada: 70'
23.05
Joc de cartes
Millor restaurant amb terrassa a Barcelona
El programa acaba la seva ruta estiuenca a Barcelona, buscant el millor restaurant amb terrassa de la capital catalana. Marc Ribas coneix l'Eva i el Xavi, del Batuar; el Christian i la Rosalía, del Can Cortada, i la Carla i el Xavi, de l'A Contraluz.
Altres
Durada: 65'
00.10
El celobert
Pop a l'estadi
L'espai parla de les cançons pop que han acabat sent himnes oficials i oficiosos dels equips de futbol més representatius, de futbolistes que han cantat i de cantants que no han amagat la seva passió per uns colors determinats.
Altres
Durada: 30'
00.40
Pel·lícula: El curiós cas de Benjamin Button
El Benjamin neix amb 80 anys i va rejovenint amb el temps, des de finals de la Primera Guerra Mundial, a Nova Orleans, fins al segle XXI. En aquest avanç estrany per la vida topa pel camí amb diversa gent, amb amors que venen i es perden, amb les alegries pròpies de la vida i amb la tristesa de la mort.
Pel·lícules
Durada: 160'
03.20
Ritmes a l'aula
Arturo Blasco Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.50
Cava de blues
Bullfrog Electric Blues Experience. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.35
Fusió i swing a l'estudi
Tiziana. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.20
Jazz a l'estudi
Anibal Martínez Quintet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'