Jordi Salgas Rich

Jordi Salgas Rich

Fa pocs dies va morir a Girona l’advocat Jordi Salgas Rich. Les qüestions de la pandèmia varen dificultar que amics i coneguts li poguéssim donar el comiat que mereixia.Jordi Salgas tenia el despatx...

A reveure, José Alonso Alonso

A reveure, José Alonso Alonso

Estimat Josep, sols unes ratlles dedicades a aquell nen que sempre deia com està la padrina. Tu saps bé que darrera aquesta amistat hi ha una bonica història. Ahir ho deia a les teves germanes quan...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilademuls

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Ramon Caixàs Masanellas 86 Banyoles 19/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Vivia a Banyoles. Casat amb Concepció Casademont Moret i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.
María Jiménez Villalba 84 Fornells de la Selva 19/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 84 anys. Vivia a Fornells de la Selva. Vídua de Joan Cerezo Cruz i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 7 del vespre, al tanatori de Girona.
Pilar Márquez Márquez 94 Girona 19/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Vivia a Girona. Vídua de Magdaleno Laureano Rubio i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, al tanatori de Salt.
Encarna Campos Jerez Girona 19/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir el dissabte 11 d'abril del 2020, . Vivia a Girona. Vídua de Lluís Nogué López. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.
Victòria Devesa Ros 82 Bescanó 19/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Vivia a Bescanó. Casada amb Emili Fortià Trias i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de l'Assumpta de Bescanó.