A reveure, Maria Teresa

Isidre Olivet Pinsach (en Sidro)

Isidre Olivet Pinsach (en Sidro)

El dia 10 proppassat va tenir lloc al monestir de Sant Daniel de Girona el comiat per l’Isidre Olivet, conegut per tothom com en Sidro. A l’única botiga de queviures del barri hi havia un rètol,...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Celestino Huertas García 79 Mont-ras 13/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 79 anys. Vivia a Mont-ras. Vidu de Celsa Vilar Calvo i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Fernando Ferrer Figueras 97 Calella de Palafrugell (Palafrugell) 13/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 97 anys. Vivia a Calella de Palafrugell. Vidu de Montserrat Jordi Trilla i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Calella de Palafrugell.

Difunts a la zona de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Catalina Bohigas Martí 62 Sant Joan de Palamós (Palamós) 14/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 62 anys. Vivia a Sant Joan de Palamós. Casada amb Josep Llambrich Canalda. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Sant Joan de Palamós.
Dolors Salgas Cruz Sant Feliu de Guíxols 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, . Era natural de Sant Feliu de Guíxols i vivia a Figueres. Vídua d'Enric Deulofeu i deixa una filla. Exèquies, demà passat, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Josep Busquets Bosch 86 Torroella de Montgrí 13/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Torroella de Montgrí. Casat amb Pepita Fernández Mateu i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Torroella de Montgrí.
Guy Magro 75 Escala, l' 13/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat, als 75 anys. Casada amb Florence Cozic i deixa quatre filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l' Escala.